Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erőszakolós videókban mit szeretnek akik nézik?
Figyelt kérdés
Van olyan aki tényleg arra vágyik, hogy így bánjanak vele?2021. jún. 18. 11:20
1/32 anonim válasza:
Fantázia... Amúgy van aki akarja. Volt már több passzív srác aki kérte hogy egyszerűen használjam és ne foglalkozzak vele ha nem élvezi.
2/32 anonim válasza:
A hatalmat, a dominanciát...
És igen, vannak akik így szeretik.
Nincs ezzel semmi baj, legalábbis, ha tényleg mindkét fél így akarja, engedi.
Akkor gáz, ha ez tényleg erőszak, a másik akarata ellenére.
3/32 anonim válasza:
Igen sokan vágynak arra hogy álcázva legyenek, leköpve
És nem szeretkezve hanem megaszva legyenek.
Idősebbeknél már a töbség ezt szereti, alkalmi szexnél.
Tehát nem a szüzekre gondolok.
4/32 anonim válasza:
Egy fiatal sráccal benne lennék. Ha van ilyen.:) Kipróbálni mindent ki kell. Max ha nem ok leállunk.
5/32 anonim válasza:
Lehet egy marha vagyok, de nálam mind a két fél egy nulla a szememben.Akit használnak is, és aki használja is.
Mind a kettő lelki defektusos.
Sokan gyerekkori dolgaik miatt ilyenek, sajnos.
6/32 anonim válasza:
Attól függ melyik oldalról nézed. A domináns fél nyilvánvalóan ezt szeretné átélni, aki szubmisszív meg biz' hasonló szituációkra, irányításra, az erősebb, határozott akarat alatt történő meghajlásra vágyik.
7/32 anonim válasza:
Az 5. Milyen alapon tör pálcát mások felett?
8/32 anonim válasza:
Nekem az életem minden területén döntéseket kell meghoznom. A munkám is ilyen, a kapcsolatom is, stb. Sokszor eleg nagy felelősség és nyomás van rajtam emiatt, mindig határozottnak kell lennem. Ezért a szexben engem nagyon izgat, ha végre nem ebben a szerepben kell lennem, hanem más dönt, akár úgy, hogy engem nem kérdez meg (nyilván a jóízlés keretein belül)
9/32 A kérdező kommentje:
Izgalmas felvetések :)
2021. jún. 19. 22:26
10/32 anonim válasza:
Van darkweben felhasználód valahova? Vagy hol a szarba látsz erőszakolós videót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!