Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új LMBTQ törvény milyen hatással lesz ránk? (Lent kifejtem)
Szóval én párkapcsolatban vagyok, én 18 éves, a barátom pedig éppen betöltötte a 17-et. És nem teljesen értem ezt az új törvényt. Mármint hogy nem lehet terjeszteni 18 év alatt hogy léteznek melegek leszbikusok stb, de a barátom és én pl nyíltan vállaljuk hogy együtt vagyunk. Nem hívjuk fel a figyelmet se semmi, nem is vagyunk lányosak se semmi, csak ha úgy van akkor például egyszer-egyszer kézen fogva megyünk utcán, vagy adunk egy puszit a másiknak. Meg hát az ismerőseink tudnak rólunk.
Nekünk ebből milyen hátrányunk lesz? Mármint a mostani törvények behozatalával. Megbüntethetnek minket? Vagy egyáltalán együtt lehetünk(abból kifolyólag hogy ő még nem töltötte be a 18at)
Nagyon megköszönném ha valaki el tudná magyarázni
Nézd ezzel a törvénnyel az a legnagyobb baj, hogy most még nem lesz semmi bajotok belőle, viszont egy időn belül sokkal könnyebben vezetnek be újabb, kirekesztő törvényeket.
Pl.: nem mehettek kézenfogva játszóterek, iskolák közelébe
Aztán már plázába, moziba se..
Végül már nem mehettek egyetemre mondjuk tanár szakra, nem mehettek bizonyos munkahelyekre dolgozni...
Folytassam?
Volt már pár példa a 20. században ami így indult aztán mi lett a vége...
Szó szerint értelmezve a törvényt, a 18évet betöltött személy jelen helyzetben te
Pedofil vagy!
De ha felveszel egy Gaga pólót
Azért is közmunka vagy pénzbüntetés járhat.
Elvileg nem népszerűsítheted, vagy jelenítheted meg neki a homoszexualitást. Ezt pedig értelmezd, ahogy akarod. :D
Sajnos nem lehet tudni. Ködös a fogalmazás és (bár remélem, hogy nem) valószínű, hogy ők (törvényhozás, rendőrök) is úgy fogják értelmezni, ahogy akarják.
#8 Pedofíliáról még mindig akkor beszélünk, ha 18 éven felüli van 14 éven alattival.
#9 A törvény csak a médiára (azon belül is TV rádió stb.) illetve az iskolára vonatkozik. Magánemberekre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!