Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az a része az új meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a része az új meleg törvénynek, ami más mederbe tereli a homoszexuálisok eddigi életét ?

Figyelt kérdés

Abszolút nem akarok támadó lenni, félreértés ne essék, de úgy gondolom a kifejezett homoszexualitás népszerűsítésének korlátozása, ellehetetlenítése abszolút nem egy olyan dolog ami ne lenne megérthető. Egy tini, aki labilis elmeállapotban van, az egész hormonrendszere egy időzített bomba, és ráadásul még erre fogékony, simán lehet hogy ezeknek a "felvilágosításoknak" a hatására csöppen bele a homoszexuálisok világába. Én elfogadom a melegeket, úgy gondolom a legtöbb hetero embertársammal együtt kijelenthetem, hogy abszolút nem áll módunkban bárkit csak azért bántani, mert meleg, viszont úgy gondolom nagyon erősen túlzásba van véve a melegpropaganda az utóbbi időben, a csapból is a melegség folyik, miért? Melegek ti ezt hogy élitek meg?

Mielőtt kapnám a támadó kommenteket, én a melegekkel szemben sajnálatot érzek, sajnálatot mert rengeteg nehézséggel jár a melegség, viszont ezekkel a felvonulásokkal, hőbörgésekkel, parádézásokkal pont a normális melegeket juttatják egyre és egyre rosszabb megítélésre a melegek sajnos igencsak széles rétege.

2021. jún. 16. 13:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak persze olyanok akik így születnek, ezt elfogadom, viszont van olyan akit a környezet, különböző impulzusok, behatások tesznek azzá."

Ezt te írtad nem én.

Márpedig a törvény pont erröl beszél. Környezeti behatás, impulzus az is ha az utszán ki van rakva egy melegeket ábrázoló Coca Cola plakát. Vagy az is ha a tv-ben valaki megnézi a Modern család egy epizodját. Legalábbis ezekre is rá lehet huzni ezt a törvényt.

2021. jún. 16. 15:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

#10:

"Ha külföldre költözöm, akkor lehet családom és kezelhetnek majd emberként, de itt kell hagynom a szüleim, a rokonokat és a hazám, amit nem biztos, hogy kibirnék."

Márpedig ezt kéne tenned, de rajtad kívül minden melegnek, fiatalnak, értelmiséginek stb. Ugyanis a szülők, rokonok és a nép az aki ezt a pártot megszavazta, továbbmegyek a szülők, nagyszülők, nyugdíjasok azok, akiknek mindent köszönhetünk, miután szemet hunytak afölött h szétlopják a rendszerváltás idején az országot különböző pártok, majd 2/3-ot adtak egy olyan pártnak aki a gyűlöletből csinál pénzt... Mert hát ki a rosszabb, aki csinálja, vagy aki csendben nézi, esetleg még tapsol is hozzá? Szerintem az utolsó rosszabb - igen a mostani nyugdíjasok megérdemlik, hogy a fiatalok 90%-a elhúzzon külföldre, és 30 ezer Ft nyugdíjból kelljen megélniük.

Bár sokan egyébként csak azt hiszik hogy a család tartja őket vissza, de igazából csak az újtól való félelem

2021. jún. 16. 15:49
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
22-es, én vagyok a 10-es. Annyi mindent tettek már értem a rokonok, hogy nem tudnám csak úgy itt hagyni őket, főként, hogy szükségük van rám, életük végéig (egy rokon mentális betegsége miatt). Úgy érzem, hogy cserben hagynám őket ezzel, de élni is szeretnék. Nem tudok dönteni a kettő közül, de egyszerre mindkettőt nem tehetem meg.
2021. jún. 16. 15:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ki írt olyat, hogy az jó, hogy gyilkolászós filmek mennek a tévében ? Szerintem senki, csak azoknak van egy korhatáruk, 16 vagy 18+ az meg az a korosztály ami már ha befolyásolható is, nagyon csekély mértékben. "

18-as karika tudod min van? A durva horrorfilmeken. Olyan filmeken ami után már a felnőtt sem alszik jól. Meg persze az USÁban minden filmen, amiben mellbimbó van. Ennek mondjuk az oka hogy az amerikaiak iszonyatosan prűdek. Nehezen magyarázható ugyanis, hogy egy mellbimbó látványa bármilyen változást is okoz egy gyerekben, lévén hogy élete első évében szinte csak azt látja folyamatosan. Persze ha már itt tartunk, vajon miért a női mellbimbó a 18+-os, a férfi miért nem? Na de, eltértünk a témától.

16-os karika van minden filmen, amiben van erőszak. Tök mindegy hogy egy családot gyilkolnak le vagy egy konkrét fajt. Sok filmben a gyilkolászás menő vagy kifejezetten hősies tettként van ábrázolva (pl Marvel filmek).

Vagy ott van mondjuk a Star Wars, minden gyerek kedvence, ahol a nagy világbéke szemléletű jedik végülis halomra ölik a birodalmi fehér páncélos katonákat (nem mindig várják meg h a katona lőjön elsőnek). Meg mindenkit, akin fura maszk van, vagy furán néz ki. Miért is? Mert nem látszik az arcuk? Mert más fajhoz tartoznak? Mégse megy ki a Star Wars rajongó gyerek másnap rohamsisakos rendőröket dobálni...

Vagy ott van pl. minden gyerek kedvence az Indiana Jones. Én imádtam, és meg se fordulna a fejemben h betiltsák. Na de komolyan, szerinted hány gyereknek okozott hatalmas traumát és sok-sok álmatlan éjszakát néhány jelenet benne? Persze, nyilván ezek olyan dolgok amiket egy egészséges léleknek előbb utóbb fel kell dolgoznia. Hiszen hogyha kilép az utcára, vagy csak bekapcsolja a Híradót, lát ennél sokkal durvább, megrázóbb dolgokat is.

És ezek azok a filmek amiket minden gyerek látott a világon. Sokezer más film van még.

Apropó Híradó: a hírek nagyjából 80%-a erőszakos cselekményről szól, ami nyilván sokkal rosszabb egy gyerek számára, mint egy meleg párt kézenfogva járni. Betiltják 18 év alatt akkor az erőszakos cselekményekről szóló híreket is? Na de ha betiltanák, jó lenne az? Vagy csak egy újabb lépés a tökéletes Orwelli diktatúra felé?

"A magyar népmesék meg nem tudom .. én valahogy sose láttam benne az öncélú erőszakosságot, tanító jellegű értelmesen felépített mesesorozat volt, igényesen elkészítve."

Tanító jelleg, igényes, ezzel egyetértek. Öncélú erőszakosság? Nagyon is sok van. A a legtöbb mese arról szól, hogy a király ide-oda adogatja a lányát minden jöttmentnek, vagy épp valaki megerőszakol valakit és megszerzi ezzel a fele királyságot is. Vagy épp kábítószereznek benne, vagy brutális dolgok történnek, esetleg meztelenkedés (pl. a híres (amúgy tök jó) történet a lányról aki Mátyás királyhoz ment félmeztelenül)

Stb. De magyar népmesékben annyira nem vagyok otthon. Van még sok irodalmi mű, pl. Ludas Matyi, amit ki lehetne emelni. Azt viszont tudom, hogy a Grimm mesék szinte mindegyike megerőszakolásról szól, vagy arról h brutálisan (és öncélúan, bosszúból) kinyírnak valakit. Pl. a Piroska és a farkas, ami konkrétan arról szól h a menstruáló lányok jobb ha vigyáznak, mert bármikor megerőszakolhatják őket, vagy a Csipkerózsika, akit álmában erőszakoltak meg és még gyereke is született... stb... sok ilyen leírás van a neten, persze ezekre az ember már csak felnőtt korban jön rá h hú basszus ez a mese igazából erről szólt. Ami nem csoda, hiszen a régi hiedelemvilág központi témái ezek: halál, brutalitás, fiatal lányok megerőszakolása. Nyilván egyrészt ettől kellett óvni a gyerekeket, az olyan sztorikkal amik ezt általános, ám de elkerülendő eseménynek írják le, vagy pl. a vérbosszú teljesen elfogadott voltát erősítik meg a gyerekben: nem, gyilkolni nem természetellenes, ha bosszúról van szó, sőt kifejezetten pozitív cselekmény... a vicc az, hogy ezt a témát később már a filmek is sokkal árnyaltabbnak ábrázolják, csak a mesék mondják ki ilyen feketén-fehéren, hogy a bosszú jó dolog.

Ilyen és ehhez hasonló meséken nőtt fel a mai társadalom nagyrésze, aztán mégsincs olyan rengeteg őrült gyilkos kint. Persze van sok őrült, gyűlöletmániás ember, kérdés hogy ez minek a következménye. Hogy valakit mindig gyűlölni kell, nem lehet elfogadni a másikat. Lehet kéne már egy olyan mese, ami erről szól.

2021. jún. 16. 16:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Először is ebbe nem csöppennek bele az emberek.Ez születéskor eldől.

Nevelhetik akárhogy előbb-utóbb,már nem lehet mit csinálni.Ez a kormány

el takarodhatna a fenébe.A saját házuk táján kellene söprögetni.Fellehet

sorolni,hány fideszes meleg vagy biszex.A keresztény demokraták meg

azzal törődhetnének,hogy a pedofil papok eltűnjenek.

2021. jún. 16. 17:11
 26/26 kovpet ***** válasza:
100%

"a csapból is a melegség folyik, miért?"

Azért, kedves trollom, mert a baloldali pirosat forgattad el. Forgasd a másikat, a jobb oldalit, ami fekete, akkor hideg lesz. Szívesen.

2021. jún. 17. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!