Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a része az új meleg törvénynek, ami más mederbe tereli a homoszexuálisok eddigi életét ?
Abszolút nem akarok támadó lenni, félreértés ne essék, de úgy gondolom a kifejezett homoszexualitás népszerűsítésének korlátozása, ellehetetlenítése abszolút nem egy olyan dolog ami ne lenne megérthető. Egy tini, aki labilis elmeállapotban van, az egész hormonrendszere egy időzített bomba, és ráadásul még erre fogékony, simán lehet hogy ezeknek a "felvilágosításoknak" a hatására csöppen bele a homoszexuálisok világába. Én elfogadom a melegeket, úgy gondolom a legtöbb hetero embertársammal együtt kijelenthetem, hogy abszolút nem áll módunkban bárkit csak azért bántani, mert meleg, viszont úgy gondolom nagyon erősen túlzásba van véve a melegpropaganda az utóbbi időben, a csapból is a melegség folyik, miért? Melegek ti ezt hogy élitek meg?
Mielőtt kapnám a támadó kommenteket, én a melegekkel szemben sajnálatot érzek, sajnálatot mert rengeteg nehézséggel jár a melegség, viszont ezekkel a felvonulásokkal, hőbörgésekkel, parádézásokkal pont a normális melegeket juttatják egyre és egyre rosszabb megítélésre a melegek sajnos igencsak széles rétege.
az ellentmondásaimra nem nagyon sikerült konkrétumot hozni.
Ki írt olyat, hogy az jó, hogy gyilkolászós filmek mennek a tévében ? Szerintem senki, csak azoknak van egy korhatáruk, 16 vagy 18+ az meg az a korosztály ami már ha befolyásolható is, nagyon csekély mértékben. A magyar népmesék meg nem tudom .. én valahogy sose láttam benne az öncélú erőszakosságot, tanító jellegű értelmesen felépített mesesorozat volt, igényesen elkészítve. Ha valaki teszem azt Irakban születik és azt látja a családjától, helyiektől, hogy levágni az emberek fejét jó, akkor elég nagy az esélye, hogy ő maga is gyilkos lesz, először csak nézi a gyilkosságokat, aztán állatoknak a fejét vágja le, majd végül jöhet az ember. Természetesen nem törvényszerű, hogy így kell lennie, de igencsak megnöveli az esélyeit, éppígy a melegségnek is, ha a csapból is az folyik, nyilván nem szignifikánsan.
A kérdésem alapvetően nem is erre irányult, szóval provokálni végső soron inkább úgy tűnik, ti/te akartál.
Az utolsó válaszadónak köszönöm, ez egy értelmes válasz, és őszintén mondom nem tudom elképzelni sem, milyen nehéz lehet. Szívből kívánom, hogy jobbra forduljon az életed.

#12 a sok pedofil filmet is adjak a TVben es azert váltak pedofília, nem? Vagy az más?
És mondjuk 1700ban hol propagálták a melegséget az újságokban? Vagy akkor szerinted csak pár szállingózott a városokban?
Azt se tudod mirol beszélsz csak beszélsz

Ezt se lehet 100℅-ig biztosra mondani. A kutatók sem tudják, hogy mitől van, még nem találták meg a pontos okot, vagy csak nem akarják közétenni.
Az irakiaknál úgy állítják be az ölést, hogy az jó és sok esetben kötelező, ha az illető valami rosszat tett. A melegséget sehol sem kötelezik és senki sem mondja rá azt, hogy jó. Viszont nem is rossz. Attól, hogy említik és elmagyarázzák a gyerekeknek, hogy ilyen is van, attól nem lesz nagyobb az arányunk.
Példának felhoznám a bibliában írtakat. Nem vagyok vallásos, de példaként ide illik. A biblia ugyanis említi a homoszexualitást, mint elítélendő cselekvést, viszont említi. Akkoriban ez nagyon tabu volt Izraelben, úgyhogy az, aki nem találkozott vele személyesen nem nagyon volt honnan halljon róla. Mégis voltak melegek, nem is kevesen (pedig sokan titkolták, ahogy ma is teszik) és ezt említi a biblia is. De van feljegyzés a homoszexualitásról Egyiptomból is, az ókori Görögországból és a Római Birodalomból is. Dél-Amerikában találtak homoerotikus mintázatú használati tárgyakat, ami bizonyítja az ottani jelenlétét is, ahogy Afrikában régen nem volt ritka, hogy a férfiak fiatal fiúkat tartottak, amolyan „házi asszonyként”. Kínából is származnak homoerotikus feljegyzések, festmények, használati tárgyak. Ez az egymástól elszigetelten jelenlevő, párhuzamos előfordulás számomra elég bizonyíték arra, hogy a homoszexualitás nem külső hatásokra alakul ki.
Biztosat viszont nem lehet mondani, addig, amíg meg nem találják a pontos okot.
Éppen most vonulnak fel pedofilok az utcákon a melegekkel együtt, elég ironikus nem ? :D
1700-as években mennyien vallották magukat melegnek, erről neked vannak információid ? ha igen ne tartsd magadban.
Hogy ki miért válik pedofillá azt nem tudom, de gyanítom te se, mindenesetre a pedofil filmek birtoklása tudtommal bűncselekmény, olyan filmet meg még nem láttam ahol egy pedofil szereplő pozitívan lett volna feltüntetve.
Szerintem .. te vagy az aki nem tudja miről beszél :')

És most mennyien vallják? Nincsenek is ilyen adatok 😂
És amugy max anyukad vonult fel a pedofilokkal, nem pedig a melegek.
De a DK is beadott egy pedofil javaslatot kiváncsi vagyok meg e szavazza a kedvenc kormanyod 😂 de valószínűleg nem.

Mert te meg tudod szemre különböztetni a pedofilt a melegtöl. Hallod jo szemed van.
Amugy ha a környezeti befolyás miatt lesz valaki meleg akkor azt mond már meg nekem hogy azokban az országokban ahol konkrétan lecsukják az embert miatta vagy épp halálra ítélik mért vannak akkor melegek? Mert azt látják a tv ben hogy melegnek lenni jó?

Az a gond, hogy most te is összemosod a pedofíliát a melegséggel, holott semmi közünk sincs a pedofílokhoz:
„Éppen most vonulnak fel pedofilok az utcákon a melegekkel együtt, elég ironikus nem ? :D”
Az 1700-as években európa elég nagy részén bűncselekménynek minősült a homoszexualitás, amiért még így is elég sokakat végeztek ki, vagy vetettek börtönbe, esetleg kasztráltak. És emellett rengetegen titkolták is (még a mai napig sokan titkolják, mert félnek az előítéletektől).
#17 írtam ilyet, hogy meg tudom különböztetni ki pedofil, ki meleg ? :D Mivel róluk van itt most elég erőteljesen szó, elég logikusnak hat, hogy felvonulnak részben ők is nem? Éppen azért, mert senkinek nincs az arcára írva, hogy meleg, vagy pedofil, esetleg mindkettő, vagy egyik se.
Ilyet sem írtam, hogy a környezeti befolyástól lesz valaki meleg, te teljesen eltorzítod amit én mondok, jó politikus lennél :D Annyit mondtam, hogy azt senki nem bizonyította be, hogy egyes várjál leírom újra, EGYES melegeknél nincs összefüggés a környezet és a melegségük között.

„Annyit mondtam, hogy azt senki nem bizonyította be, hogy egyes várjál leírom újra, EGYES melegeknél nincs összefüggés a környezet és a melegségük között.”
Persze, ez igaz. Ahogy azt sem, hogy egyáltalán bármelyikükre hatással lenne. Sőt, a genetikai elméletet sem bizonyították még be. Nem lehet tudni, hogy mi okozza a homoszexualitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!