Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőbe lehet normális meleg sráccal ismerkedni valahol?
Hello 🤗
Budapesten vagy környéke de igazából teljesen lényegtelen a lényeg az lenne... hogy szeretnék ismerkedni meleg sráccal komoly kapcsolat reményében! :)
De nem neten keresztül hanem élőbe személyes tali ismerkedés..
Ilyen van valahol van erre lehetőség?
Az összes netes társkeresővel felhagytam ... mert.. ott mindenki csak a sexet keresi ... vagy épp olyan a felhozatal ami némi kívánni valót hagy maga után! 😂😂
Megismerkedtem egy sráccal neten... erre kiderült hogy még 9 fiúval tali meg levelezik... ennyire megbizhatatlan a meleg társaság ? 😔
Kérlek szépen segítsetek adjatok valami tanácsot mert már tényleg elég ideje egyedül vagyok ... visszont lehúzos varosi k******* nem tartok igényt! 😔
Igazábol egy normális srácot
keresnél 18-25 között vékony alacsony :)
De élőbe semmi kép nem neten... és olyanokra sincs szükségem ... akiknek az egész város meg volt mondjatok helyet légyszí
Köszönöm előre is ! 🤗🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!