Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi és meleg fiúk, van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg fiúk, van olyan akinek az első élménye rosszul sikerült valamiért? Vagy akinek pont az ellenkezője, hogy túl jól?

Figyelt kérdés

Szóval van olyan akinek az első szex fiúval (vagy bármi szexuális dolog) nem úgy sült el ahogy tervezte, akár rossz partner vagy egyéb kisebb vagy nagyobb gond miatt?

Vagy éppen a másik véglet, hogy az első annyira jó volt, akár a parner vagy más összetevő miatt, hogy azóta is "visszasírja" és felülmúlhatatlan élmény?

2021. jún. 13. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Rossz partner volt, picit reszeg voltam mikor felmentem planetromeora es megtortent. Nem jo emlek.
2021. jún. 13. 22:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt is írjátok meg, hány éves korban történt akár a rossz akár a nagyon jó...
2021. jún. 13. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:
#1-es: És kicsit részegen mi volt az amit nem vettél figyelembe, vagy ami miatt rossz lett a dolog? És még aznap este meg is volt?
2021. jún. 13. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vártnál élvezetesebbre sikerült. Egy aranyos, vékony kis 19 éves sráccal voltam nemrég, aki előzetesen csak annyit kért, hogy orálisan kényeztethessen egy ápolt, normál testalkatú, nem idős férfit. Még senkinek az ajkait, nyelvét nem élveztem ennyire a testemen.
2021. jún. 13. 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajna elsőre egy erőszakos sráccal volt :(
2021. jún. 13. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Első alkalmi szex 18 évesen lánnyal (csúnya, taszító - muszáj volt elvesztenem és hátha nem vagyok meleg szex), részegen, buliban - borzasztó volt!

Második alkalmi szex (első fiú) - 19 évesen (csúnya, taszító - muszáj volt kipróbálnom fiúval szex) - szintén borzasztó volt!

Harmadikra 21 voltam, az volt az igazi. Egy igazán bomba pasival, akinek mindene tökéletes, és a személyisége is vonzó. Mindketten nagyon élveztük azt. Egyből bele is szerettem. Azóta is összejárunk. Rajta kívül nincs másra már szükségem. Persze ha lepattint egyszer, az elég komoly trauma lenne.

2021. jún. 13. 23:47
 7/9 A kérdező kommentje:
6: Érdekes "csomag", ebben valóban minden van.
2021. jún. 14. 00:33
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nagyon jó élmény volt lánnyal is és fiúval is.

Most 60 vagyok, nős, de ennek ellenére ma arra ébredtem, hogy szeretnék újra szopni egy férfi partnert :)

2021. jún. 14. 07:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én szerencsére nagyon rendes fickóval ismerkedtem meg planetromeon. 25 voltam ő 40. Nagyon kedves volt és türelmes. Passzív szerepet akartam kipróbálni ő pedig meg is dugott. Annyira jó élmény volt, hogy azóta is csak pasikkal dugok csak is full passzív szerepben.

29/f

2021. jún. 14. 16:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!