Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg kérdés! Szólítottál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg kérdés! Szólítottál már le srácot valahol?

Figyelt kérdés
Milyen szöveggel? Lett belőle valami? Téged szólítottak már le?
2021. jún. 13. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mernék, pedig azért vannak helyesek.
2021. jún. 13. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer az esőben láttam egy fiút, aki egy ház szélén állt. Várta, hogy elálljon az eső. Felajánlottam, hogy jöhet velem, ha egy irányba megyünk. Pár percen belül meglátott egy ismerőst, és már köszönt is el tőlem. Sohasem találkoztunk.

Kolin egyszer egy rendes fiú segíteni akart nekem felvinni pár cuccot az ebédlőből a közös helységünkbe. A liftben egész idő alatt bámult engem, de nem mert megszólalni. Én akkor még nem fogadtam el magam, így én se beszéltem sokat. A végkifejlet ugyan az, mint az elsőnél.

2021. jún. 13. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam helyes srácokat, de nem mertem kezdeményezni, ahogy ők sem:/ Régebben minden héten volt egy nap, mikor ugyanazzal a villamossal mentünk az egyetemre egy sráccal, láttam, hogy figyel.. nem lett belőle semmi.

Egyszer vonaton megszólítottak, de sajnos rövid volt az út, nem alakult ki semmi, többet nem is láttam őt.

2021. jún. 14. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Közös pisilésnél alakult ki egy párbeszéd közöttünk,majd együtt sörözés következett és azóta is jó barátok vagyunk némi extrával fűszerezve.
2023. márc. 4. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!