Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Amikor még nem fogadtad meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor még nem fogadtad meg el magad, volt valami élmény lányokkal?

Figyelt kérdés

Tehát tini korodba volt barátnő, smár, orál, szex lánnyal?

Felállt, vagy fiúkra gondoltál közbe, sikerül elélvezni, stb?

2021. jún. 13. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Volt több barátnőm is, és évekig házasságban éltem.
2021. jún. 13. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Régen sokat smároltam, de akkor még szűz voltam. Fel is állt smárolásnál mindig. Volt h átázott nadrágom kb XD

Aztán valahogy az első szex nem jött igazán be. A lányok tetszettek de vhogy nem izgatott a punci mégsem.

Először az anál lányokkal kezdett érdekelni. Végén viszont már csak úgy tudtam elélvezni, ha azt gondoltam h engem dug a lány felcsatissal. Illetve h "nővé nevel". Ezért jobban is szerettem ha csak kiverték, és csak fantáziálnom kellett.

Viszont az évek alatt totál át állt az agyam. A hagyományosra felsem áll. És most már igazi faszt is kipróbálnék. Szal most azt sem tudom mi vagyok. A műfaszt imádom, lányokkal. A punci nem izgat. Az igazi faszt kívánom, de még nem próbáltam. Lehet be sem jön. Lányok nagyon bejönnek, de szeretem ha ők dugnak, aláznak.

2021. jún. 13. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt semmi lánnyal ölelésen kívül.

21F

2021. jún. 13. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!