Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szánalomból szexeltél már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalomból szexeltél már?

Figyelt kérdés
Tehát te dugnál azért sráccal mert sajnálod hogy nem sikerül neki mással vagy bármi hasonló miatt? Hány éves vagy?

2021. jún. 13. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nem és nem is akarok

ugy dugtam mar sraccal hogy annyira kanos voltam hogy belementem, pedig egyaltalan nem volt az esetem

2021. jún. 13. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem azt a gyötrő szenvedést, amikor sehogy nem jön össze, ebből adódóan én biztos, hogy szexelnék vele, ha megkérne, mert már nagyon nehezen bírja elviselni szex nélkül.

40f

2021. jún. 13. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem feküdnék le valakivel szánalomból, nem lenne helyes sem ő vele szembe mivel hazudom őt és magammal szemben sem mert akkor nem tisztelném magamat eléggé. Amúgy meg mindenkinek más tetszik, színte biztos hogy helyettem talál valakit akivel meg van a közös vonzalom. Amúgy meg ha tényleg olyan srác lenne hogy senki nem akarja őt akkor pedig ez a ő hibája, mármint nem az ahogy kinéz hanem az hogy ha tényleg lássa hogy ez van a dolgokban akkor miért nem kezd el edzeni hogy jobban nézzen ki a teste, nem hiszem hogy egy kisportolt srácot barki is elutasítanna, szinte fordítva a vonzalmat nagyban befolyásolja azt hogy mennyire egészséges a másik ember ezért a emberek többségének nem tetszik a elhízott ember, ellentétben a atletikus kinézet pedig majdnem mindenkinek bejön.
2021. jún. 13. 11:53
 4/8 -remete- ***** válasza:
100%
Szanalomból én se. De kanisság miatt voltam mar olyannal aki nem tetszett nem volt az esetem.
2021. jún. 13. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén kanosság miatt voltam valakivel, aki finoman szólva is nagyon ronda volt. Hetekig undorom volt a faroktól, meg úgy eleve a pasiktól.
2021. jún. 13. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Fiatal sráccal szexelék így igen! Mit árthat?
2021. jún. 13. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
A partnereim többségével szánalomból szexelek.
2021. jún. 13. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen. 42
2021. jún. 13. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!