Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hagytam egy srácnak, hogy leszopjon és élveztem akkor most bi vagy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
A kispesti uszodában voltam tegnap strandolni. Volt egy 16-20 körüli srác is a strandon azon a lezárt részen ahol én. Ugyanis van egy kinti medencés rész amire külön belépő kell. Nem voltunk ott sokan. A srác többször észrevettem, hogy követ. Mármint pl mikor vízbe mentem, akkor ő is. Mikor büfébe akkor ő is. Mikor elmentem végül zuhanyozni mert láttam, hogy lassan lejár az idő amíg érvényes a jegyem. A srác a zuhanyban a szembe fülkébe ment fürdeni. Nézett de tök nyíltan ahogy fürödtem. Majd az öltözőben is. A lényeg, hogy mikor kifele menet is pont akkor jött ki mikor én akkor megkérdeztem tőle, hogy ismerjük-e egymást? Mire mondta, hogy sajnos még nem. Szó szót követett. A végén kiderült, hogy tetszem neki. Normális srác volt, meg jófej. Beszélgettünk majd leültünk egy kis utca végén a földre. A lényeg, hogy lesmárolt, majd kitalálta hogy leszopna. Pontosabban kérte. Mondtam, hogy oké. Bár nem értem miért. Mármint sose érdekelt sráccal. A lényeg, hogy aztán leszopott. Utána az egészet gáznak éreztem. Gyorsan le is léptem. Snapen azóta írt többször is. Mert kikönyörögte a snapchatem. Szóval az van hogy jól csinálta. De az egész olyan fura. Magamnak is fura, hogy ezt hagytam. Meg hogy miért nyomult ennyire, meg az egész.2021. jún. 13. 09:56
1/20 anonim válasza:
A leírtak alapján biztosan van biszexuális hajlamod. Hogy ennek mennyire adsz teret az életedben, mennyire élsz a hasonló fiús lehetőségekkel az a te döntésed. Teljesen heteró biztosan nem vagy.
2/20 anonim válasza:
Kemény hogy így nyomult a gyerek.
3/20 anonim válasza:
Úgy irigylem azokat akiknek az élet így dobja a lehetőséget. Engem soha nem akarnak felszedni :(
4/20 anonim válasza:
mint kiderült, szimpatikusnak tűnt a srác. Váratlanul ért a kérése, ezért nem volt átogndolt válaszod erre a kérésére. Némi kíváncsiság esetleg volt benned, de szerintem természetes a kíváncsiság új dolgok iránt. (Csak azok utasítanák el hevesen, akiknél a neveltetésük, a társadalmi elvárás ezt idézi elő.) Nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy megtörtént. Kipróbáltad, és kész. Nem vagy ettől sem rosszabb, sem jobb. Ha később is érdekel, akkor lehet folytatása, ha nem akkor volt egy próba, nem jött be, ennyi.
5/20 anonim válasza:
Attól, hogy valaki leszopott, attól még nem változik meg a szexuális orientáltságod. Engem is szopott már le fiú többször is, mégsem vagyok bi vagy meleg. A lányok tetszenek minden körülmények között, mégis fiú csinálta eddig a legjobban.
6/20 anonim válasza:
Minden arra vall, hogy bejön neked, csak még új a dolog. Szerintem találkozz még a sráccal, lehet ennek jó folytatása.
7/20 anonim válasza:
Egy ilyen fiatal srácért sokan oda lennének. Te egy mázlista vagy.
8/20 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy nem lehet eldönteni valakiről, hogy kb. 16 vagy kb. 20?
9/20 A kérdező kommentje:
Hát tudod van hogy valaki 16 évesen 20-nak néz ki... Így. ÉS fordítva is.
Valaki kérdezte a korom. 34 vagyok.
2021. jún. 13. 15:34
10/20 A kérdező kommentje:
Azt még tegyük hozzá, hogy vékony (nem egy pocakos), nem szőrös, fiatalos, normális, laza. 29-nek szoktak tippelni kb.
2021. jún. 13. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!