Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokszor intoleránsak a melegek egymással szemben?

Figyelt kérdés

Bár pár éve volt, hogy egy vidéki meleg csoportban önkénteskedtem és próbáltam reklámozni egy ottani meleg bulin a csoportunkat, hogy eljöjjenek a közösségépítő eseményekre. Erre egy másik megyeszékhelyről érkező fiatalember azt gondolta, hogy én kéregetek és ez a munkám, holott volt munkám és csak reklámoztam.

A másik, hogy ez a fiatalember is, de más is a kreolbőr színem miatt romának nézett, holott én lengyel-magyar kettős állampolgár vagyok. Ő viszont facebookon is valamely divatos török névvel írta át a nevét, mikor ezt felróttam neki, mondta, hogy ő igazi török, én meg mutattam neki a lengyel útlevelemet, amit szerinte vettem. Fura volt.

#Melegek, #Homoszex, #Intolerania.
2021. jún. 13. 02:49
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem intolerancia mert nem a szexuális vágyaiddal volt bajuk, csak sokszor szimplán utálják egymást az emberek - pont úgy a heteróknál is van számos ilyen.
2021. jún. 13. 02:56
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Miért van az, hogy sokszor intoleránsak a heterók egymással szemben?

Ugyanolyan jogos kérdés.

2021. jún. 13. 06:24
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Lehet én vagyok idióta, de nem azért megyek bulizni, táncolni, iszogatni, hogy Facebook csoportokat reklámozzanak ott nekem. Szerintem ez nem odavaló. Van ennek egy útja.

Ha vannak programjaitok, akkor például lehet szórakozóhellyel beszélni, hogy rakja ki a posztokat az oldalára, esetleg ott is tarthassatok programot, és lehet még a szervezésben is segítenek így.

2021. jún. 13. 06:46
 4/6 -remete- ***** válasza:
85%
Mint barki más. Nem szexuál függő. Szerintem irigyseg feltékenység. Ez normális és egyénfüggő
2021. jún. 13. 07:04
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Bunkók mindenhol vannak, nem szexualitás függő.
2021. jún. 13. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember más. Van, aki jobban elfogadja az élet akadályait,másnak nehezebben megy. Adott rossz tapasztalatból nem érdemes hosszabban agyalnod a történteken.

Estére beindítottad a fantáziám. Lengyel-magyar es még kreol bőrű. Biztosan utánad fordulnék!

2021. jún. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!