Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek hagynak hogy egy no elegitse ki oket oralisan?
Figyelt kérdés
Ha nagyon kanos vagy akkor inkabb egy szexi csinos lany szajaba tenned vagy egy oreg foszert valasztanal. Harmadik opcio hogy maradnal kanos meg egy ideig.2021. jún. 12. 17:17
1/6 anonim válasza:
Ha annyira kivan, akkor lyuk lyuk xD
2/6 anonim válasza:
Szerintem max ha becsukja szemèt, ès arra gondol, hogy egy pasi az.
3/6 anonim válasza:
Egyszerű. 4. megoldás. Kiverem.... De, ha muszáj lenne a 3 közül választani, akkor 3. Nem hagyná egyébként egy meleg sem, hogy nő elégítse ki. Nincs elég hetero pasas egyébként? Nem nagyon értem én ezt a felfogást.
4/6 anonim válasza:
Ha kellemes arcú, normális fogsorú és testalkatú, akkor igen, hagynám. Kíváncsi lennék, hogyan csinálja.
5/6 anonim válasza:
Én szeretném, ha egy pasi szopna le, pedig nős vagyok.
Bp. 17. kerületében keresk is ilyen partnert, de még nem találtam rá :)
6/6 anonim válasza:
Aki szeretné ezt az nem meleg, hanem bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!