Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez mit jelent? Veletek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Veletek volt mar ilyen? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
Parkapcsolatban vagyok már 2 éve, de szoros kapcsolatba kerultem egy regi ismerosommel akivel annak idejen ismerkedtunk. Allandoan ragondolok nem tudom mi van velem. Veltek volt hasonlo mit lepterltek?

2021. jún. 12. 09:26
 1/7 A kérdező kommentje:
A szoros kapcsolat alatt egy eros barati kapcsolatot ertek, de nem vagyok neki kozombos.
2021. jún. 12. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Hát izgat ha valami új is adódhatna... Hány éves vagy? Fiú?
2021. jún. 12. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetekben jobb tisztázni a dolgokat magadban és veled is. Nem jó játszadozni másokkal. A pároddal sem. Persze elhiszem, hogy nem szándékos, de akkor sem fer. Ha állandóan rá gondolsz, akkor elindult valami fellángolás irányába valószínűleg, mert ez azért nem "normális" egy pár mellett. Boldog vagy egyáltalán a párkapcsolatodban? Mert én ebből csak azt szűrtem le, hogy jók vagytok egymásnak támasznaként, de kb ennyi.
2021. jún. 12. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
*vele is
2021. jún. 12. 12:24
 5/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ilyen próbatételek minden párkapcsolatban előfordulnak.
2021. jún. 13. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy fordulnak. :D Ha szereti valaki a párját, akkor nem fog senki iránt fellángolást érezni. Főleg nem 2 év után. Úgyhogy valami nagyon nem működik valószínűleg, csak nem akarják elengedni egymást. Társfüggőség akár. Nehéz újat találni melegnek, stb. Ez csak ilyen általás, hogy előfordul mindenhol. Ha előfordul, akkor azt jelenti, hogy vége van a párkapcsolatnak. Lehet húzni még évekig is, de vége. Őszintének kell lenni a másikkal, ha az nincs meg, akkor meg pápá.
2021. jún. 13. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok kapcsolatban előfordul igazi próbatétel neked kell dönteni de hallgass a szívedre és jól döntöl.
2021. jún. 15. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!