Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még hűséges melegek, vagy aki az, az már megtalálta a párját, és én vagyok ennyire szerencsétlen? :D
Minden lehetőséget, amit az internet adni tudott már kihasználtam az ismerkedésre, de vagy fuckboyok vannak, vagy igénytelenek, vagy akik csak szexkapcsolatot akarnak egyszerre húsz emberrel. Vagy ezek kombinációja. Kicsit elkeseredtem, látva a társadalmi igényeket. Meleg szórakozóhely nincs a környéken, és oda sem a hűséges réteg jár, utcán ismerkedni pedig értelem szerűen nagyon nehéz, és kétes kimenetelű. Hol lehet találkozni normális, viselkedni tudó, igényes, nem csak szexre éhes melegekkel megfelelő értelmi és érzelmi intelligenciával?
20F
Tinder valóban a legmegbizhatóbb oldal, ott még nem beszéltem kamussal, szexmániás azonnal intimet kérővel. Ha komolyat akarsz, akkor ott ismerkedj.
Tinder > Romeo > Grindr > Hotbull
Tinder 😂😂😂az tényleg tele van kíváncsi heteróval ahogy itt szokás mondani a biszexet.
Az minden csak nem tartós.
Ne mondja nekem senki, hogy attól hogy valaki vállalja hogy meleg vagy biszex boldog lesz. A kettö nem egyenlő, mert ugyan úgy pofáraeshetsz és kihasználhat valaki, mint akkor ha nem kürtölöd szanaszét hogy kire áll fel.
Én ugy fogalmaznék hogy aki érdemes rá az tudhatja, aki pedig nem az nem.
Ha csak a felvállaláson múlna akkor az összes hetero kapcsolat tökéletes volna, de tudjuk hogy ez nem igaz. Persze ez csak az én véleményem.
Mostanában eléggé megszaporodtak az ehhez hasonló kérdések és ahogy olvastam a válaszokat eléggé megosztó dolog ez a melegek között. Egyszerü megoldás nincs erre. Szerintem nagyon szerencsésnek kell lennünk, hogy megtaláljuk az igazit. A hetero kapcsolatoknál is, nemhogy nálunk. Elvégre jóval kevesebben vagyunk, csúnya szóval kissebb a választék.
Dehát ha igazán boldog akar lenni az ember, akkor próbálkozni kell.
Nem kell világgá kürtölni, de amíg másoknak akar valaki megfelelni, addig nem lesz boldog. :) Ezt heterokra szintén igaz. Valójába gyávaság nem felvállalni magadat, mert félsz a következményektől. Már előre jósolgat negatívan az ember, amit tényként kezel, ahelyett, hogy megtapasztalná. Én is ilyen voltam, szóval megértem. Viszont egy felnőtt ember már nem függ senkitől. Sem a közvetlen környezetétől, sem a társadalomtól. Gyerekeknek van szüksége támaszra, szóval amíg valaki nem nő fel fejben, addig próbálkozgat találni a boldogságot, de megtalálni biztos nem fogja. Azt először mindenkinek magában kell megtalálni. Arcra egyébként is kiül minden érzelem. Az akinek van kisugárzása, az megvan elégedve az életével. Ilyen embereket is fogja bevonzani. Ellenben a lelki sérült emberekkel, akik szintén olyan embereket fognak vonzani. Hasonló a hasonlót vonzza. Legyen az barátság, vagy párkapcsolat.
A boldogságért meg kell dolgozni. Minden embernek, nem csak a melegeknek. Boldogságért fejben kell dolgozni és tudatosan élni. Nem pedig sodródni az árral. Nyilván ez sem megy egyik napról a másikra, de kitartás kell az élethez és jó sok türelem. Felesleges mások életét irigyelni, mert nem látunk bele ténylegesen másokba sem. Mindenkinek megvan a maga keresztje, amivel küzdenie kell. De mindenkinek a problémáit saját magának kell megoldani, nem pedig várni, hogy a piros szőnyeget gurítsák elénk. Olyan nem lesz.
"Tudományban kételkedni 21. században elég kevés IQ-ra utal."
A tudományban pedig folyamatosan kételkedni kell.
"Az szimpla agykutatás"
Nem, az a neurobiológia. Az azért komolyabban vehető.
"Én is jártam, és sokat segített."
Szubjektív tapasztalat nem érv a tudományossággal kapcsolatban.
"Az agyat is ugyanúgy lehet fejleszteni, mint az izmokat."
Szerintem igen.
"Viszont ehhez tanulni is akarni kell, nem pedig várni a csodára. Tipikusan olyan felfogás, hogy elfogadom a szánalmas életem, ahelyett, hogy küzdenék és fejleszteném magamat."
Túl sokat feltételezel (talán rólam) alaptalanul.
"Mikor a pofádba tolják, hogy miért viselkedsz úgy, ahogy. Milyen traumák és bevésődések vezettek a jelenlegi állapotodhoz, majd akkor nem fogsz kételkedni."
Ehhez nem kell pszichológia, meditáció is elég.
A hűség nagyon relatív, ezt sem értelmezi mindenki egyformán.
Magamból kiindulva, én mindig mindenki mellett , aki eddig párom volt,kitartottam, igyekeztem a gondokat megbeszélni.
Sajnos egyik sem így állt hozzá,hanem az első orvosolható döccenőnél már szakítottak is.
A harmadik párom pedig három év után, amikor minden előzmény nélkul szakított, azt mondta " nincs életre szóló kapcsolat, hanem életszakaszokra szóló"....mert ma ezt sugallja sok divatos coach és egyéb. Hogy aztán a másik, akit elhagynak, ehhez mit szól, mennyiben töri össze a szívét,lelkét, az persze nem érdekes.
Sajnos a melegek nagy része képtelen hű lenni, mindegy hány éves. Illetve akkor lenne hű, ha már ide oda ugrált és rájött, hogy jó lenne, ha valakinek fontos lenne.....persze az évek közben elmennek, nem lesz fiatalabb, csak magányosabb.
52f
16-os. Neurobiológia szerinted mi? Agykutatás. Egyébként biológus vagyok, szóval engem ne akarjon kioktatni olyan, aki nem ért hozzá. ;) Abban kell kételkedni, ami nem bizonyított. Bebizonyított tényekbek kételkedni gyerekes dolog.
"Túl sokat feltételezel (talán rólam) alaptalanul."
Ezt nem rólad feltételeztem, csak általánosan írtam a magyar mentalitásra. Egyébként meg kinek nem inge, ne vegye magára.
"Abban kell kételkedni, ami nem bizonyított. Bebizonyított tényekbek kételkedni gyerekes dolog."
Nem az, mivel nincs véglegesen bebizonyított dolog.
"magyar mentalitásra"
Reddit mentalitás inkább
"Neurobiológia szerinted mi? Agykutatás"
Ezt mondtam én is lol
"Egyébként biológus vagyok, szóval engem ne akarjon kioktatni olyan, aki nem ért hozzá"
Nem tudhatod mi vagyok, de ez már szőrszálhasogatás a részemről mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!