Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még hűséges melegek, vagy aki az, az már megtalálta a párját, és én vagyok ennyire szerencsétlen? :D
Minden lehetőséget, amit az internet adni tudott már kihasználtam az ismerkedésre, de vagy fuckboyok vannak, vagy igénytelenek, vagy akik csak szexkapcsolatot akarnak egyszerre húsz emberrel. Vagy ezek kombinációja. Kicsit elkeseredtem, látva a társadalmi igényeket. Meleg szórakozóhely nincs a környéken, és oda sem a hűséges réteg jár, utcán ismerkedni pedig értelem szerűen nagyon nehéz, és kétes kimenetelű. Hol lehet találkozni normális, viselkedni tudó, igényes, nem csak szexre éhes melegekkel megfelelő értelmi és érzelmi intelligenciával?
20F
"fuckboyok"
"érzelmi intelligenciával"
Nem létező dolgokról beszélsz, én így nem tudom komolyan venni a kérdést
Sokan nincsenek társkeresőkön. Én is normálisnak tartom magam és monogámiára vágynék, viszont nem is keresek most feltétlenül senkit. Nem zárkózom el előle, de direktbe nem keresem. Igazából annyit tudnék javasolni, hogy kukázd az embereket. Nem kell velük foglalkozni. Vannak azért normálisak is, csak kevesebben.
26/F
Attól függ hogy mennyire nézel ki jól.
Ha csúnya, kövér vagy akkor max a jóval idősebb szintén csúnyáknál van esélyed, mivel aki helyes az szintén ilyet keres...sőt, azt is megfigyeltem, hogy a sikeres izmos férfias melegek sokkal jobban titkolják magukat, sokszor képet se raknak ki társkeresőre, míg aki "b.zis" vagy rondább annak már mind1.
Ha csúnya vagy, akkor fogadd el és a hozzád hasonlóakkal ismerkedj.
1#
ja az erzelmi intelligencia (naponta es embertol fuggoen valtozik a jelentese) bizonyithatatlan hulyeseg
"Azért egyes cselekedetkehez, önzetlenségekhez igenis kell egy bizonyos érzelmi intelligancia szint."
Nem azzal van baj hogy az ember ismeri az erzelmeit, hanem az altudomannyal. Nekem az IQ sem eleg hiteles (de hitelesebb mint az EQ), a pszichologia nem tudomany hanem bolcseszet. Nem felel meg a tudomanyos modszernek, amivel nem lenne baj ha nem ugy kezelnek egyesek. Ezt hippibb emberkent mondom.
"Az, aki titkolja magát(nincs kép), az pedig egy lúzer, vagy gyerek, mert még mindig fontosabb a család, "barátok", társadalom befolyása, mint a saját boldogsága."
Reszben egyetertek, de nem feltetlen hulye aki mashogy gondolkodik.
Magadra fogsz ismerni leírásomban, kérlek jelezd ha nem így van.
Nincs fen fotód, nem vállalod önmagad, nincs helyed, nincs autód, nincs időd.
Igények vannak te mit adsz cserébe - szüzieséget-semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!