Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első meleg élményetek?
Figyelt kérdés
A másik srác hány éves volt? Hol és hogyan ismerted meg? Mit csináltatok az elsőn? Jó volt? Még tartod vele a kapcsolatot?2021. jún. 11. 09:28
12/22 anonim válasza:
Első orál, anál egymás után 23
13/22 anonim válasza:
14 voltam a másik srác pedig 18 éves volt. Közös masztival indult, miután rájöttünk, hogy mindketten kívánjuk egymást. Később volt kölcsönös szopás is. Két évig tartott. Ma már nem vagyunk kapcsolatban egymással.
14/22 anonim válasza:
17 éves voltam, ő 32. Először leszoptam, aztán megdugott. Később ez rendszeressé vált és másfél év után kapcsolat lett belőle, ami két évig tartott. Ma már 30 vagyok és nem tartjuk a kapcsolatot, de azt tudom, hogy felesége és gyereke van.
15/22 anonim válasza:
Kb 40 voltam, ő is ekörül volt. egy évig csak neteztünk, camoztunk. Akkor eldöntöttük az élőt is. kb. 10 évig együtt maradtunk.
16/22 anonim válasza:
15 voltam először, ő 14, egy suliba jártunk. Első alkalommal csak közös hoki volt, majd évekig (ritkán) megismételtük ezt, aztán jött a szopás, és 19 voltam mikor először megdugtam. Ez után még 2-3x találkoztunk, de költözés miatt megszűnt a dolog.
Most 23 vagyok.
17/22 anonim válasza:
10 voltam, a szomszéd srác és egyben akkori legjobb barátom 11 volt. Simogattuk egymást meg vertük egymásnak, meztelenül ölelkeztünk, ennyiben ki is merült minden, nem léptünk tovább. Kb. 2-3 évig tartott ez. Ma már 30-on túl vagyunk, de azóta is jóban vagyunk.
18/22 Tomiii2 válasza:
Én 50 voltam mikor először szexeltem pasival,pedig már 20 éves korom óta izgatott a dolog.az autómban leszoptam,nagyon jó volt,de ő sajna nem akart többet.
19/22 anonim válasza:
13 évesen kölcsönösen kivertük a szomszéddal. aztán leszopatott, nyelette megalázó volt most már izgat 41 vok minél nagyobb szopok és sokat keljen nyelni :)
20/22 anonim válasza:
15 éves voltam a pasi 60 fölött. Ő volt az első aki leszopott, de csak szopni akart. Ez nagyon sokáig ment így, akkor még nem tudtam, hogy az úr a full passzívak közé tartozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!