Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan fiatalkori története...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiatalkori történeted ami visszagondolva elég hülyeség volt és ha igen akkor elmeséled?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Cigit loptam apámtól aztán rászoktam. Szerencsére azóta letettem.
2021. jún. 1. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább egy házibulis esetem amit nem tennék meg
2021. jún. 1. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Felregisztraltam planetromeora, jaj nem kellett volna. Mashogy vesztettem volna el a szuzessegem, es lehet jobb lenne visszagondolni ra :D
2021. jún. 1. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

15 voltam amikor részegen felültünk szentiván éjen egy ilyen vidámparkos játékra, aztán úgy beittunk hogy elkezdtem szopni a faszim

21/f

2021. jún. 1. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Egy srácot többször és később még 5 haverját leszoptam, azért mert elhittem, hogy tud szerezni nekem cserébe valamit, ami nagyon kellett de azt mondta csak akkor szerzi meg. Az egész kamu volt persze. És mint kiderült a 5 srácból 3 fizetett a srácnak azért, hogy én leszoptam őket. Akkor 15 évese elhittem, hogy segít, főleg mert volt olyan ismerős akinek segített így nem gondoltam, hogy átver. Persze nem kérhettem számon hisz nem akartam hogy bárki megtudja.
2021. jún. 1. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
4%
Ha még ez sem tántorít el a bziságtól akkor semmi...
2021. jún. 1. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
megszülettem :(
2021. jún. 1. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!