Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 éves férfiak mennyire csökkent a szexuális vágyatok illetve a merevedés minősége a fiatalkori 18-20 éves énetekhez képest?
40 évesen írom, hogy nekem is hasonló tapasztalataim vannak. 30-as éveim közepén kezdődött, nem olyan egyszerű már elérni a merevedést, fenntartani se, ha a párom egy pár pillanara abbahagyja az izgatást, már puhul a cerka. Ez természetes azt gondolom, a tesztoszteron szint 35 éves kor felett erősen csökkenni kezd. Huszonévesen nekem is úgy állt, mint a cövek. Bele se gondoltam, hogy egy múlandó dolog. Nem vagyok impotens, de fiatalon jobb volt minden.
Merevedést segítő gyógyszert még sose szedtem, a párom azt mondja ne vegyek, felesleges. Én azért szeretném kipróbálni, hogy újra olyan legyen a merevedésem, mint fiatalabb koromban.
Az is igaz, hogy az utóbbi 4 évben híztam vagy 14-15 kilót, keveset mozgok. Próbálok futni (sprintelni főleg, nem hosszútávot futni, talán a sprint jobban fokozza a tesztoszteron termelést), most kezdek eddzeni súlyzókkal is. De tudom, csodák nincsenek. Nem dohányzok, inni 3 éve egy kortyot se iszom. 40 éves férfi már nem lesz fiatalabb.
Korral jár, ami ellen nem tudsz tenni. Az évek hatását viszont erősíti a stressz, a stressz, a stressz meg a szorongás és a gondok, a túlsúly, a dohányzás, az alkohol. És a megszokás/elhidegülés.
46 F
Fiatal koromban lenyomtam 3-4 menetet, ma már inkább csak 1, de az legyen minőségi.
A stressz simán okozhatja a problémákat, nekem is volt már párszor, hogy nem állt fel.
46 vagyok, de nincs baj sem a vággyal, sem a merevedéssel.
Szerintem ez egyénfüggő.
Lehet, hogy esetedben átmeneti, az általad említett élethelyzet-problémáid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!