Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 éves férfiak mennyire csökkent a szexuális vágyatok illetve a merevedés minősége a fiatalkori 18-20 éves énetekhez képest?
Figyelt kérdés
36 éves létemre egyre kevesebb a libidóm de ha meg is van a vágy már nem olyan erőteljes a merevedésem mint régen.( pl. húszas éveimben minden nap kívántam) Hozzáteszem az utóbbi időkben elég stresszes időszakon megyek keresztül. Lehet hogy ez áll a háttérben vagy a kor miatt van?2021. ápr. 13. 13:25
11/14 anonim 

válasza:

Harmincöt vagyok, ugyanezt vettem észre én is. A húszas éveimhez képest a libidóm jelentősen csökkent. A merevedésem szintén nem olyan, mint anno volt. Azt hiszem mindez a korral jár. De talán az is közrejátszik, hogy régóta nincs senkim.
12/14 anonim 

válasza:

A merevedésem minősége szinte semmit se változott - legfeljebb annyi a különbség, hogyha nagyon sokat iszok, akkor már vannak gondok, huszonévesen ez még nem volt.
Viszont a szexuális vágy, hát ott már vannak komoly változások.. annyit dugtam már életemben, hogy ráuntam, vagy nem is tudom, de a lényeg, hogy messze nem érdekel annyira a szex, mint huszonegy-két éves koromban.
13/14 anonim 

válasza:

Nekem meg pont a vágy van meg, ha meglátok egy nekem tetsző nőt (nem feltétlen bombanőre kell gondolni), de a merevedésem nem olyan erős, hamarabb le is ereszt, mint fiatalabb koromban.
14/14 anonim 

válasza:

Nekem spontán erekció múlt el. Más minden ugyanaz. Mondjuk nem is érzem/nézek ki amenyi vagyok. 35 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!