Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mit jelent az, hogy aktív és mit jelent az, hogy passzív?
Mivel heteró vagyok, ezért nem vagyok jártas ezekben a melegekkel kapcsolatos kifejezésekben. Mit jelent az egyik és mit jelent a másik? Mi ezeknek a feladata?
Trollok és hozzá nem értő személyiségek kíméljenek! A normális válaszokat egyértelműen felpontozom!
25/f
aktív: aki dug
passzív: akit dugnak
aztán valakik hozzá veszik az orált is, de így még több variáció van, mert nem mindenki szeret szopni vagy nem mindenki szereti, ha szopják
aktív: dug, szopat
passzív: dugják, szop
Egyedül a 2-es írta helyesen, a többi válasz baromság.
Angolul: bottom és top.
Aztán van még az uni, az, aki mindkét szerepet szereti.
Aktív aki szeret dugni, passzív aki szereti, ha dugják. Van uni/versatile is, aki mindkettőt szereti. Van passzívuni, aki uni, de inkább passzív, és van aktívuni, aki uni, de inkább aktív.
A szopást nem kategorizálható be, én aktív vagyok, irtózok attól, hogy fenékbe dugjanak. De szeretek dugni, szopni imádok, nyalni is, azt is imádom ha ezeket csinálják velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!