Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív vagy passzív a melegek nagy része?
Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele?2020. máj. 14. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Aktív vagyok
Passzív vagyok
Uni vagyok
Csak szopni szeretek
Csak szopatni szeretek
Még nem tudom vagy nincs tapasztalatom
47 szavazat
1/7 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb uni. Én is uni vagyok. Bár x éve nem voltam aktív, csak passzív még mindig uninak érzem magam.
2/7 anonim válasza:
Ez kb olyan mint a hetero/meleg/bi kombináció. A többség valamennyire uni, de vannak akik kifejezetten csak aktívak vagy passzívnak tartják maguk. Ugyan úgy van aki pl aktív, de szereti orálisan kielégíteni a párját, más meg szereti ha kényeztetik a péniszét de passzívnak tartja magát. Ez amolyan "kinek mi fér bele" dolog. Ez is csak egy skatulya. Szerintem az uni leginkább azt jelenti, hogy nyitott vagy mindenre.
3/7 anonim válasza:
Én passzív vagyok, és azt tapasztalom, hogy több a passzív, és az uni-passzív vagy az uni-aktív... :( Sajnos nagyon nehéz full aktív pasit találni, állandóan passzívak írnak rám... :D 25f
5/7 A kérdező kommentje:
Nos elvileg én is uni lennék, de nekem is az volt a tapasztalatom eddig, hogy több a passzív, most egy kicsit meglepődtem. Olvastam többször olyat is, hogy aki uni, az legtöbb esetben inkább passzív.
2020. máj. 15. 10:41
6/7 anonim válasza:
Én aktív vagyok :) Nehéz találni normális passzívot.
25 F
7/7 anonim válasza:
szerintem ilyen so so. amikor 5. kerületben laktam akkor a környékemen inkább aktívok voltak. tavaly átköltöztem a 8.-ba ott pedig inkább passzívok.
én személy szerint nem szeretem az anált semmilyen pozícióban, ezért azt szoktam mondani hogy uni vagyok, de igazából hogyha tőlem függ akkor ez nincs a repertoárban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!