Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív vagy passzív a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív vagy passzív a melegek nagy része?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele?

2020. máj. 14. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Aktív vagyok
Passzív vagyok
Uni vagyok
Csak szopni szeretek
Csak szopatni szeretek
Még nem tudom vagy nincs tapasztalatom
47 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb uni. Én is uni vagyok. Bár x éve nem voltam aktív, csak passzív még mindig uninak érzem magam.
2020. máj. 15. 04:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb olyan mint a hetero/meleg/bi kombináció. A többség valamennyire uni, de vannak akik kifejezetten csak aktívak vagy passzívnak tartják maguk. Ugyan úgy van aki pl aktív, de szereti orálisan kielégíteni a párját, más meg szereti ha kényeztetik a péniszét de passzívnak tartja magát. Ez amolyan "kinek mi fér bele" dolog. Ez is csak egy skatulya. Szerintem az uni leginkább azt jelenti, hogy nyitott vagy mindenre.
2020. máj. 15. 07:24
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Én passzív vagyok, és azt tapasztalom, hogy több a passzív, és az uni-passzív vagy az uni-aktív... :( Sajnos nagyon nehéz full aktív pasit találni, állandóan passzívak írnak rám... :D 25f
2020. máj. 15. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Aktív vagyok.42F
2020. máj. 15. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nos elvileg én is uni lennék, de nekem is az volt a tapasztalatom eddig, hogy több a passzív, most egy kicsit meglepődtem. Olvastam többször olyat is, hogy aki uni, az legtöbb esetben inkább passzív.
2020. máj. 15. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Én aktív vagyok :) Nehéz találni normális passzívot.

25 F

2020. máj. 15. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ilyen so so. amikor 5. kerületben laktam akkor a környékemen inkább aktívok voltak. tavaly átköltöztem a 8.-ba ott pedig inkább passzívok.

én személy szerint nem szeretem az anált semmilyen pozícióban, ezért azt szoktam mondani hogy uni vagyok, de igazából hogyha tőlem függ akkor ez nincs a repertoárban

2020. máj. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!