Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennyire meghatározó az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire meghatározó az első szerelem?

Figyelt kérdés

Volt azóta párom, de az első srác akibe szerelmes voltam hetero volt, 10 éve ismerem el is mondtam neki ő meg mondta hogy hetero és semmi esélyem. Már nem szenvedek de a mai napig ha nézek róla képet kellemes érzéssel tölt el a tekintete, az egész személyisége olyan mintha újra szerelmes lehetnék belé de már nem szoktunk találkozni. Annyira más srác mint bármelyik és azóta sem tudtam elfelejteni. Olyan mintha egész életemre itt maradna ez az érzés bárki is jönne az életembe.

29f

2021. máj. 31. 10:21
 1/5 kovpet ***** válasza:
100%
Igen. Üdv a klubban.
2021. máj. 31. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Személy és a megélt tapasztalattól függ
2021. máj. 31. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Heteró vagyok, ettől független ugyanígy vagyok ezzel én is. Középiskolásként voltam először szerelmes, némi halogatás után végül be is vallottam ezt a lánynak, de aztán nem lett a dologból semmi. Ettől függetlenül azóta sem tudom elfelejteni teljesen, szoktam gondolni rá, a mai napig álmodom rendszeresen vele, stb. Nyilván azóta voltak más nők is az életemben, de amit iránta érzek, az akkor is különleges, és teljesen más, mint a többi.

35/F

2021. máj. 31. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha le tudod zárni a dolgokat a fejedben, akkor nem fogsz ezen lovagolni. Szóval, ha logikusan gondolkodsz, akkor rájönnél, hogy teljesen felesleges energia pazarlás rá fecsérelni a gondolataidat. Egyébként is hetero, szóval csak az idődet és az energiádat pazarlod el, ahelyett, hogy mások felé nyitnál. Természetesen megértem, ahogyan érzel, viszont tudatosítani kéne magadban, hogy semmi értelme az egésznek, hiszen úgysem jöhet össze. 10 év után azért szerintem nem normális így érezni. Meg az mindig legyen a fejedben, hogy addig senkit sem ismersz igazán, míg nem élsz vele együtt egy háztartásban. Még akkor sem, ha már 20 éve ismered az illetőt. Senkinek nincs ráírva a homlokára, hogy milyen. Lehet valaki nagyon szimpatikus és jófej az elején, ha a négyfal között teljesen más. Az utcán és társaságban mindenki maszkot húz és játsza fejét. És ebből van a többség, nem pedig fordítva.

Amit meg nem tudsz megváltoztatni, azt el kell fogadni. Illetve elengedni.

2021. máj. 31. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, ha gondolod, akkor kérd ki szakember véleményét, mert úgyis kihúzza belőled, hogy miért érzel így ennyi idő után is. Lehet, hogy sokat csalódtál másokban és róla megmaradt ez a túlzottan is pozitív álomkép. Ő az "álom" pasid, amit persze nem is tudhatsz, mert nem ismered ténylegesen. :D Szóval én a helyedben megpróbálnék elmenni pszichológushoz ezt kibeszélni magamból.
2021. máj. 31. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!