Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre vannak a nagyon vékony passzív srácok?
Figyelt kérdés
Izgatnak de sajna csak videóban láttam olyan igazán nagyon vékonyat.2021. máj. 29. 10:45
1/8 anonim válasza:
Nekem is írhatnak :P Mondjuk én is nagyon vékony vagyok csak aktív.
2/8 anonim válasza:
Éhen haltak.
Bocs csak már alapból idegesít az az ember aki vékonyakat keres.
Családban van bolémiás, anorexiás...... Nem kívánom senkinek.
3/8 anonim válasza:
2#vagyok
Menjél be ilyen kórházba fogsz találni bőven.
Fikat, lányokat is hátha megmented legalább egynek az életét.
De miközben ismerkedtél és beszoltál pár srácnak hogy kövér, lehet őket is megtalálod ott.
5/8 anonim válasza:
Hülye?
Ha átéled hogy egy teljesen normális még vékony-sovány ismerősödet megszolják hogy kövér nem is egy hanem több srác mert még vékanyabbat keresnek és lekövérezik emiatt kialakul bolémia, anorexia.
Kíváncsi leszek akkor is hülyeségnek fogod tartani.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon elszabadult itt a dolog. Túlgondoltátok...
2021. máj. 30. 10:27
8/8 anonim válasza:
Vékony passzív srác vagyok (172cm, és 62kg), ha gondolod, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!