Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a NAGYON vékony passzív srácok (49-55 kg) vonzóak,vagy már annyira vékonyak,hogy nem vonzó számotokra? Szavazzatok!
Igaz, én bi vagyok de nekem tetszenek. :)
Mondjuk attól is függ számomra hogy mekkora a farka, ha nagyobb mint az enyém (amit nem nehéz felülmúlni) akkor meg főleg bejövős. :) 22/F (és igen, van olyan akinek nem számít a farokméret nyugodj meg.)
Attól függ, milyen vonzódás.
Őszinte leszek, fizikailag nem fog felizgatni egy vézna fiú testének látványa, Kb. mint egy darab fa. Izmosabb, vállasabb és husibb srácoktól indulok be. Viszont ha ez a vézna fiú helyes, széparcú, akkor esztétikailag nagyon is tetszeni fog, és ha imádnivalóan aranyos, akkor még szerelmes is lehetek belé. Sőt, általában ilyen fiúkba szoktam szerelmes lenni. Szóval vonzódhatok hozzá, csak nem feltétlen a szexuális dolgok fognak "első helyen" eszembe jutni róla. (Taszítani nem taszít, csak minél véznább, annál kevésbé hoz lázba.) Ezt aztán döntse el az illető, hogy baj-e, vagy sem, esetleg még örül is neki.
Aki nem érti e között a két dolog között a különbséget, sokan lesznek, az vagy vizuálisan aszexuális, vagy érzelmi értelemben tuskó. Aki ismeri mindkét dolgot, az érti.
#9 mi a f@sznak kicsi és vékony?
Egy probababa is tud annyit😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!