Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire jön be ha a golyóidat, zacsidat szopogatja egy másik srác?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 15:09
11/27 anonim válasza:
Szavaztam én is, bár nekem eddig csak nők szájában lehetett, de szerintem itt most másodlagos a szexuális preferencia. Kifejezetten feszélyez, ha valakinek a szájában (fogai közt) van a herém, fóbiám van ez ügyben. Amúgy kéjérzetet sem okoz. Persze ilyesmi még akkoriban fordult elő, amikor szőrtelenítettem, ma már nem is nagyon vállalkozna senki szájjal kényeztetni a hosszú szakállas golyóimat 😀. Ha ügyesen, finoman izgatják kézzel, akár csak magát a szőrt rajta, az fenomenális.
14/27 anonim válasza:
Csak nyalni engedem a zacskómat!
15/27 anonim válasza:
Egyszer egy sötét gőzkabinban térdelt elém egy srác, szopni akarta a farkam de én csak húztam az agyát és mindig elvettem a szájától, a kezemmel mindig védtem előle a farkam. Aztán váratlanul becuppantotta az egyik heregolyóm, olyan vákuummal hogy ha félrerántom biztos a szájában marad.. Tehetetlenül huhogtam olyan kibírhatatlanul élvezetes volt ahogy forgatta a szájában, és nem hagyta abba amíg ki nem táraztam... azóta imádom ha így “lefoglalják” a golyszikat.
16/27 anonim válasza:
én csak nyalni szoktam a golyókat azt sem szeretitek ?
17/27 anonim válasza:
en úgy szeretem kenyzetetni a masikat ahogyan neki is jol esik, semmit nem erőltetnék ami nekem lehet izgi de a masiknak nem komfortos vagy nem elvezetes, fontos akár az alkalmi kalandok elott is a kommunikacio, hogy ki hogyan és mit szeret, ha maximalisan ugy kenyeztethetem a partnerem ahogy az neki élvezetes, na az nagyon szexi, ha hallom, érzem és latom rajta hogy bizik bennem és atadja magát a pillanatnak :)
25/bi/uni-passziv ff
18/27 anonim válasza:
16: a zacskónyalás jóóóóó, az mehet. :)
20/27 anonim válasza:
Kéne olyan jigy összejövünk páran és körben bekapjuk egymás golyóját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!