Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mennyire tetszik nektek a fiatalkori Brian Wilson? Mennyire volt jó pasi?
„'And the northern girls with the way they kiss
They keep their boyfriends warm at night'
Ez a sor arra utal, hogy a nők csókja rosszul esik a férfiaknak.”
Nem mondom, hogy nagxon jó vagyok angolból, de szerintem ez inkább valahogy így fordítódik:
Az ahogy az északi lányok csókolnak, negmelengeti a pasijaikat éjjel.Vagy valami hasonló, így ez voltaképp az ellentéte annak, amit te írsz. Ha valaki otthon van angolban az megerősíthetne, vagy cáfolhatna.
Amúgy meg mi alapján jössz ide egy zenekart ócsárolni, miközben a kérdés egyáltalán nem a zrnei tehetségükre irányult. Nem ismerem a bandát, nem tudom, hogy hogyan zenélnek, de most komolyan, kit érdekel? Az volt a kérdés, hogy szerintünk jól néz-e ki az illető. Én már válaszoltam, szerintem nem.
Azon meg jót röhögtem, hogy a T.Danny és a Despacito az igazi zenék. Szerintem ez az alja, de nyilván kinek mi. A Queen az viszont valóban egy nagyon jó együttes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!