Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért para ha nem ad valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért para ha nem ad valaki arcról képet??

Figyelt kérdés
Izgatna kipróbálni pasival de az ha kiadok képet már nem diszkrét…
2021. máj. 28. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
Most egyébként egy arcképpel milyen formában lehet visszaélni?
2021. máj. 28. 14:00
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Én kint vagyok arcképpel mindenhol évek óta, senki nem élt vissza vele. Fölösleges aggódni. Ha valaki előállít, hogy miért küldtél képet magadról egy melegnek, akkor is le tudnád tagadni, hogy valaki más volt, biztos leszedte a facebookról meg instáról, nem?
2021. máj. 28. 14:02
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

"És? Ezzel együtt kell tudni élni."

Hadd meséljek kicsit!

Régebben én is így csináltam, simán feltettem mindenféle randioldalra a képeimet, mondván "semmivel nem másabb, mintha a valóságban látna valaki".

Aztán történt egyszer, hogy egy hülyegyerek - aki tanfolyamról látásból és névről ismert - a képemet és adataimat felhasználva kezdett chaten nagyfiúskodni. Na, másnap kaptam is videchaten a fenyegetést, hogy tudja, ki vagyok, képe is van rólam, és hogy nem fogok sokáig élni, ha így folytatom. Biztos, ami biztos, még a pisztolyát is megmutatta, hogy azzal fog elintézni. Aztán végül sűrű bocsánatkérések mellett (úgy, hogy én aztán egyáltalán nem voltam sáros) végül lenyugodott a gyerek, és nem lett semmi problémám belőle.

De történhetett volna másképp is. Ha történetesen egy gyengébb idegzetű, és kattantabb egyént talál meg az én ellopott személyiségemmel, akkor lehet, hogy most nem írnék itt hozzászólást. Az nem érv, hogy ez nem valószínű, mert látod, attól, hogy valami valószínűtlen, még megtörténhet.

[link]

Oké, azért errefelé nem ennyire vad a helyzet, de mi van, ha történetesen az illető nem riadt volna vissza a gyilkolástól?

"akkor fel tudod jelenteni"

Ja. Ha mondjuk megölt, vagy "csak" agyonvert úgy, hogy maradandó sérüléseket szenvedtem, akkor kitörölhetem a se**emet a feljelentéssel.

"Meg mit kell előre negatívan jósolgatni."

Te ugye a zebrán is körülnézés nélkül mész át, mert nem vagy hajlandó a negatív kimenetelt számba venni?

"Gondolkodással van a probléma"

Igen.

Például a tiéddel.

Én tanultam az esetből, és minimális információ található meg rólam idegenek számára az interneten. Ha meg találkozni akarok? Megbeszélünk egy találkozót, aztán elég érettek vagyunk ahhoz, hogy ott helyben el tudjuk dönteni, hogy szimpatikusak vagyunk-e. 10 eprc sétától nem fog lerohadni a lábam, és egyébként is: egy képből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni arról, hogy mennyire fog bejönni az illető. Voltam már randin olyannal, aki a profilképén életem szerelmének tűnt, élőben meg.... (inkább hagyjuk).

Ja, és a fentebb említett sztori amellett, hogy valós, csak egy a sok lehetséges veszélyforrásból. Az, hogy a magánéletem csak rám tartozik, az nem elmebetegség, meg nem gyávaság, hanem pusztán a magánélethez és magántitokhoz való jog igénye. A szexuális preferencia nem véletlenül védett adat. Az nem gyávaság, hogy én nem szeretném, hogy a fél világ tudja, hogy brét szeretek szopni. Mert mondjuk lehet, hogy 18 vagyok, normális végzettségem - és egyúttal keresetem - még 5 évig nem lesz, és apám meg egy szélsőséges homofób barom. Vagy mert általános iskolai tanár vagyok, és ha a munkáltatóm megtudja, inkább ilyen-olyan okok miatt eltávolít, csak nehogy neki abból problémája legyen, hogy valaki szerint ebben a suliban homokosok dolgoznak. Vagy... lehetne még tucatnyi példát felhozni, de teljesen mindegy, hogy mi az ok, meg hogy egyáltalán mennyire nyomós az érv: vannak dolgok, amikhez egész egyszerűen jogom van, hogy én döntsem el, hogy ki tud róla, és ki nem.

2021. máj. 28. 14:07
 14/22 anonim ***** válasza:
20%
A melegek mindig búzát esznek!
2021. máj. 28. 14:12
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező

Nem álsz még készen a semmire

Maradj a recskánál!

2021. máj. 28. 14:32
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Akinek nincs fen fotója, és első levélben nem küld nem állok szóba vele.

Az beszélgessen a hasonszőrű kezdő, félek mindentől, emberekkel. Akik mind becsapják egymást utána sírnak hogy nem ment el, lelépett stb.

Kamu emberek.

2021. máj. 28. 14:36
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nem para ha nem küldesz fotót, csak ne számíts semmi komolyra, játszani fogok veled és átb@szni.

Gyerekekkel így kell báni

2021. máj. 28. 14:37
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

13-as! Tényleg kezeltesse az magát, aki ennyire fél az élettől és ezt csak őszinte segítségből írom.

Fejleszd magadat! Tanulj pl harcművészetet és máris nem fogsz fosni.

Miért nem vetted fel, hogy fegyverrel fenyeget? Hangfelvétel? Egyszerűen nem értem. Egyébként meg ebből is látszik, hogy életedben nem jártál külföldön és nem beszéltél külföldi emberekkel. Menj el pl Szerbiába. Na ott megérteném, hogy fél valaki. Ott előbb ütnek és utána kérdeznek. De Magyarországon? :D A magyar nép az egyik legpipogyább társadalom. Nagy a pofánk, de ha tettekről van szó, akkor fülünk-farkunkat behúzva menekülünk. Szánalom. Ezt már abból is lehet látni, hogy még mindig a jelenlegi kormány van hatalmon. Itt aztán meg lehet lopni bárkit, de következménye nem lesz. Pénz beszél, kutya ugat!

Azért mert felhoztál egy kivételes példát, attól még ez nem fog igaz lenni minden egyes alkalomra... A médiában az erőszak 70-80%-ban van jelen, a valóságban pedig maximum 5%. De mondhatok én neked ettől sokkal szomorúbb dolgokat. Minden 3. másodpercben szomjan hal egy gyerek. Érdekel téged? Gondolom nem, ahogy másokat sem. Remélem érted, amit mondani akarok ezzel. Meg egy szóval nem írtam olyat, hogy felelőtlenül kell használni az internetet. Ahogy azt sem, hogy ordibáld az utcán, hogy b*zi vagy. Ezért mondtam, hogy fel kell nőni. Felnőtt fejjel kell rendezni a dolgokat és semmi problémád nem lesz az életben.

Amiket meg példának felhoztál, hogy homofób apa, stb. Mivan akkor? Elhagyja a családját a gyerek. Felnő és többet nem kell ezzel foglalkozni. Tudtommal egy felnőtt ember nem a családjával él már és nem nekik akar megfeleni(Ha meg igen, ott megintcsak a fejben keresendő a probléma). Vagyis hát, van aki igen. Jó kis mama hotel.... Dehát az ilyenek ne is várják, hogy boldog lesznek valaha.

Ha kirugnak a munkahelyedről emiatt, annál jobb... Legalább kereshetsz mást, ahol majd tisztelnek. Mit kell ezen problémázni? Lehet tanulni nyelveket is, elmenni ebből a kuplerájból és máris nem leszel megterhelődve ilyennel. Pl Dániában senki sem fog megítélni a homiság miatt. Még a szomszédok sem fognak ferde szemmel nézni azért, mert két férfi lakik együtt. Tapasztalat! Ha nem tetszik valami, akkor lehet váltani. De senki elé nem fogják a piros szőnyeget gurítani. A boldogságért meg kell dolgozni és úgy nem lehet, hogy fosol az élettől.

Ja és egyébként nekem volt rendőrségi esetem. Pont ilyen ügyben, hogy visszaéltek az egyik képemmel. Hát figyelj, én nem hagytam magam, szóval megszopta. Valaki csak ebből tanul. Csak azt lehet fenyegetni, kihasználni, bántalmazni, aki hagyja is magát. Mindig ott van a kezedben a megoldás, csak élni kell vele. Nem pedig félni mindentől.

2021. máj. 28. 14:53
 19/22 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy egyedül vagyok így… tetszik hogy valaki minden érvre reagál. A nagyjával egyet is értek.
2021. máj. 28. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Én sem küldök arcképet és ezt közlöm is az elején. Akinek ez nem ok, azzal nem folytatjuk. Ennyi. Nem vállalom fel azt, hogy a farok másik végén is szeretek lenni és semmi bonyodalmat nem akarok ebből. Ennyi.
2021. máj. 28. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!