Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek is jobban ízlik a más spermája, mint a sajátotok?
Figyelt kérdés
A saját cucc is bejön, de valahogy másé mindig finomabb.2021. máj. 27. 17:18
11/23 anonim válasza:
Én verés közben ha nagyon kanos vagyok akkor el szoktam dönteni hogy meg kóstolom, viszont miután már kijött nincs rá merszem. De ha egyszer lesz barátom övét szívesen megkóstolnám.
12/23 anonim válasza:
Imádom, ha a vőlegényem a számba élvez, vagy belém élvez és kinyalja belőlem! Utána mindig megcsókoljuk egymást, megosztjuk és úgy nyeljük le. Egyébként nagyon egyszerű befolyásolni a mennyiségét és az izét: naponta tripla adag protein por (ő a Weider-t használja) turmixban ananászlével, ananász; Maca Vibe kapszula, Saw Palmetto, cink, szelén; sok gyümölcs; saláta, zeller, petrezselyem; erősen fűszeres ételek mellőzése, sör soha, egyéb alkohol is ritkán... 3-4 hét után hatalmas mennyiség jön ki másodszorra is, ráadásul édes!
13/23 anonim válasza:
Nekem a sajátom sem ízlik, nemhogy másét kóstolgassam.
14/23 Vuk-91 válasza:
A saját spermámnak mintha lenne valami kesernyés utóíze, nem tudom miért kóstoltam meg régen. XD
15/23 anonim válasza:
A barátomnak ízik az enyém, ami még jobb kapcsolatot jelent nekünk :-)
16/23 A kérdező kommentje:
Köszi srácok a válaszokat, szavazatokat! Érdekes, hogy eszerint a nagy többségnek is a más spermája ízlik jobban, nem sajátja. :)
Sok finom kantejet kívánok nektek is! ;)
2021. máj. 31. 08:05
17/23 Kajak53 válasza:
Bi vagyok. Nemtöl független partnereim visszacsókolják a számba, mert tudják, hogy ez izgat és szeretem. Igy imádom a sajátomét. Az izét valóban lehet befolyásolni. Az ananász eddig a leghatékonyabb, hogy kellemes, édeskés izü legyen.
19/23 passzivffi válasza:
Nekem bejön a sajátom is és a partneré is szeretem mindkettőt mostanában csak a saját marad sajnos
20/23 Kajak53 válasza:
Bi vagyok, bár mostanában inkább fiúzom. A sperma izét befolyásolja, hogy mit fogyaszt az ember. Tapasztalataim szerint az ananászlé van a legjobb hatással a sperma izére. Nagyon kellemes, édeskés, lágy lesz. A sör, a kávé kesernyéssé teszi. A dohányos ember spermája számomra undoritóan kellemetlen. Magam nem dohányzom, soha nem is szivtam cigit, gyülölöm a szagát. Akin megérzem, az már szóba se jöhet nálam.
Szóval próbáljatok ananászlevet inni szex elött, akár több pohárral is. Amúgy én imádom a magamét is, nem csak másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!