Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, nektek is jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek is jobban ízlik a más spermája, mint a sajátotok?

Figyelt kérdés
A saját cucc is bejön, de valahogy másé mindig finomabb.

2021. máj. 27. 17:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én verés közben ha nagyon kanos vagyok akkor el szoktam dönteni hogy meg kóstolom, viszont miután már kijött nincs rá merszem. De ha egyszer lesz barátom övét szívesen megkóstolnám.
2021. máj. 27. 20:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, ha a vőlegényem a számba élvez, vagy belém élvez és kinyalja belőlem! Utána mindig megcsókoljuk egymást, megosztjuk és úgy nyeljük le. Egyébként nagyon egyszerű befolyásolni a mennyiségét és az izét: naponta tripla adag protein por (ő a Weider-t használja) turmixban ananászlével, ananász; Maca Vibe kapszula, Saw Palmetto, cink, szelén; sok gyümölcs; saláta, zeller, petrezselyem; erősen fűszeres ételek mellőzése, sör soha, egyéb alkohol is ritkán... 3-4 hét után hatalmas mennyiség jön ki másodszorra is, ráadásul édes!
2021. máj. 28. 07:34
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a sajátom sem ízlik, nemhogy másét kóstolgassam.
2021. máj. 28. 08:29
 14/23 Vuk-91 ***** válasza:
100%
A saját spermámnak mintha lenne valami kesernyés utóíze, nem tudom miért kóstoltam meg régen. XD
2021. máj. 28. 10:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak ízik az enyém, ami még jobb kapcsolatot jelent nekünk :-)
2021. máj. 28. 10:55
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi srácok a válaszokat, szavazatokat! Érdekes, hogy eszerint a nagy többségnek is a más spermája ízlik jobban, nem sajátja. :)

Sok finom kantejet kívánok nektek is! ;)

2021. máj. 31. 08:05
 17/23 Kajak53 ***** válasza:
100%
Bi vagyok. Nemtöl független partnereim visszacsókolják a számba, mert tudják, hogy ez izgat és szeretem. Igy imádom a sajátomét. Az izét valóban lehet befolyásolni. Az ananász eddig a leghatékonyabb, hogy kellemes, édeskés izü legyen.
2021. jún. 14. 17:26
 18/23 -remete- ***** válasza:
100%
Perszehogy a másé.
2021. jún. 16. 11:27
 19/23 passzivffi ***** válasza:
100%
Nekem bejön a sajátom is és a partneré is szeretem mindkettőt mostanában csak a saját marad sajnos
2021. szept. 2. 09:49
 20/23 Kajak53 ***** válasza:
100%

Bi vagyok, bár mostanában inkább fiúzom. A sperma izét befolyásolja, hogy mit fogyaszt az ember. Tapasztalataim szerint az ananászlé van a legjobb hatással a sperma izére. Nagyon kellemes, édeskés, lágy lesz. A sör, a kávé kesernyéssé teszi. A dohányos ember spermája számomra undoritóan kellemetlen. Magam nem dohányzom, soha nem is szivtam cigit, gyülölöm a szagát. Akin megérzem, az már szóba se jöhet nálam.

Szóval próbáljatok ananászlevet inni szex elött, akár több pohárral is. Amúgy én imádom a magamét is, nem csak másét.

2021. nov. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!