Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek is jobban ízlik a más spermája, mint a sajátotok?
Figyelt kérdés
A saját cucc is bejön, de valahogy másé mindig finomabb.2021. máj. 27. 17:18
A kérdező szavazást indított:
A saját spermám ízlik jobban
Más fiú spermája ízlik jobban
Változó, hogy melyik ízlik jobban.
75 szavazat
1/23 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg, de ti kostoltatok a spermatokat? Tenyleg erdekel, hogy ezt szoktatok-e :D
2/23 A kérdező kommentje:
Igen, van aki szokta, szerintem még a nem melegek között is.
Lehet, hogy van akinek ez perverz, nekem nem, sőt... :)
2021. máj. 27. 17:29
3/23 anonim válasza:
Koszi :D Nem hittem volna, en ugy vagyok vele, hogy ha kijott akkor csak a baj van vele... :D meg nem valami szep se. Olyan mint a nyers tojasfeherje engem arra emlekeztet a szaga meg az allaga. Szagat se szeretem. De akkor kinek mi, azt hittem lanyoknak se izlik.
4/23 anonim válasza:
Én szoktam kóstolni, de másé jobb, mondjuk nem is figyelem az ízét, az változik, de az tény, hogy a saját számba nem tudok élvezni. :D Ezért jobb másé, a teljes adag. :D
5/23 anonim válasza:
Én undorodom a sajátomtól(kóstolni). Másé bejön.
6/23 anonim válasza:
Még senkiét sem kóstoltam, a sajátomét se.
7/23 anonim válasza:
Sajátomat csak úgy kóstoltam hogy a kezemről nyaltam le. Viszont másnak több patron spermája volt már a számban és szerintem jobb ízű. Eleve már csak az érzés miatt is hogy az másé.
8/23 anonim válasza:
Ez igazából attól is függ, hogy mit eszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!