Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire veszélyes ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszélyes ?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon egy húron pednülünk és ő mar szeretne velem lefeküdni viszont az iskolában szeretné az osztályteremben vagy a mosdóban mert hogy az izgalmasabb
2021. máj. 27. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Két okból is veszélyes.

1 kirúghatnak, ha lebuktok.

2 Mi van, ha csak szívat, és az a terve, hogy a haverjai rátok nyitnak, amikor éppen kezdenél neki valamit csinálni?

Szerintem mondd meg neki, hogy először csináljátok valahol máshol, utána térjetek vissza erre a sulis dologra.

2021. máj. 27. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Egyiknek sincs zár a ajtaján. Ha rátoknyitnak, ott vége mindennek. Nem csak az aktusnak, a szociális életednek is
2021. máj. 27. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé... csináljátok először normál helyen, ahol kiismeritek egymás reakcióit, kicsit összecsiszolódtok majd csak utána kezdjetek el "outdoorkodni".
2021. máj. 27. 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is mondják előbb csináljátok máshol, semleges helyen, legyen az akár egy hotelszoba vagy valami, aztán ha tényleg látszik, hogy nincsenek hátsószándékai megpróbálhatjátok ott is, bár necces.
2021. máj. 27. 13:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire bízol meg a srácban? Többi hozzá szólóval hasonlóan én is azt javasolnám, először egy kicsit diszkréten helyen csináljátok, nehogy tényleg csak egy szivatás legyen. Ha rátok nyitnának, nagyon rosszul éreznéd magad utána.
2021. máj. 27. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Bele ne menj! Az osztályteremben lebuktok, az egész város rólad fog beszélni, a mosdó meg gusztustalan.
2021. máj. 27. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
gusztustalan nem veszélyes.
2021. máj. 27. 15:48
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon veszélyes. Ne menj bele. Keress normális srácot. Én szívesen ismerkedek veled ha arról van szó...
2021. máj. 27. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Mosdóban simán megoldható.
2021. máj. 27. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé
2021. máj. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!