Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg fiatal fiúk: írtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg fiatal fiúk: írtatok már ismeretlenül számotokra szimpatikus „bi- vagy meleggyanús” srácnak Facebookon vagy Instagramon? Ha igen: mi lett az eredménye?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Én bárkinek merek írni, egyszer élünk. Ezeket nem élem meg kínosan.
2021. máj. 17. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11-es nekem is hasonló a felfogásom. Mármind úgy érzem, hogy nem kínos az ilyesmi és, ha összejön az csak pozitívum. Ennek ellenére, ha valami hasonló/hasonlóan kellemetlen történik velem, arra akár évekig is emlékszem és rágom magam rajta, hogy milyen hülye voltam.

Úgyhogy még nem, nem mertem ráírni senkire sem.

2021. máj. 18. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mernék senkire így rairni. Ha rám írna valaki, akkor is nem biztos, hogy jól reagálnám le, mert félnek, hogy csak valaki szivat, vagy ki akarja deríteni, hogy én meleg vagyok-e. Vagyis egy árverésnek hinném, és félnék, hogy lebuktat, vagy megmutatják valakinek.
2021. máj. 18. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!