Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van mi a reggeli rutinotok,hogy indul a napotok?
Felkelek, WC-re megyek, zuhanyzok, öltözök, fogat mosok, hajat szárítok, majd indulok.
2021. máj. 16. 11:17
Pont ugyanúgy, mint az átlag férfinak, legyen akármilyen orientációja, és ugyanúgy megvan még az erekció is :D Ha úgy ébredek, kiverem simán felkelés előtt. Aztán kv, cigi, wc, fürdés, reggeli, és indulhat a nap.
2021. máj. 16. 11:19
Felkelek kaja, WC, fogmosás arcmosás, toner, szerum1, szerum2 vagy vitamin C, hidratalo, SPF50, munka/suli.
2021. máj. 16. 11:42
6kor kelek, WC, nagy pohár víz, zuhany, gyors készülődés, konditerem, vissza ház, újabb zuhany majd meló kezdés 9kor
2021. máj. 16. 12:18
Két lépcsős ébresztő után 5 perc lustálkodás és nyújtózás. Fogmosás. Reggeli. Stresszcsökkentő/napindító maszturbácó (ha épp van partner akkor szex és utána zuhany). Öltözés. Fésülködés. Indulok munkába.
2021. máj. 16. 21:54
5 perc szenvedés és egy nagy üvöltés :D, utána wc, nagy pohár víz, öltözés, arcmosás, fésülködés, dezodor, elpakolom a holmiaimat az napra, majd utoljára megnézem magam a tükörben és futók a buszra
2021. máj. 17. 00:10
Én az igénytelenebb fajtából vagyok. Felkelek, fogat és arcot mosok, teszek dezodort, felöltözöm és megyek munkába. Ez kb 5 perc. Mindig este készítek mindent elé, ami másnapra kell, zuhanyozni, kajálni meg meló után szoktam.
2021. máj. 17. 07:55
8/10 Prince de Bretagne válasza:
fölkelek kb 9 körül, WC, fogmosàs (én este tusolok mindig),
egy nagy pohàr viz, reggeli: piritos baguette vajjal és kb 3cm friss gyömbér.
Utàna laptop (Ogame), TV ....
Dolgoztam màr eleget, dolgozzon most màs is (nyugdijas vagyok)
2021. máj. 17. 15:51
A hajnali madárcsicsergésre ébredek, kiugrok az ágyból tele motivációval. Egy félmaraton lefutása után belevetem magam a munka örömeibe.
Meg egy fenét.... háromnegyed órás szundis ébresztő után feltápászkodok nagy kávé és bevándzorgok dolgozni.
Annyi jó van benne hogy ébredezés közben szoktam a még alvó párom farkát fogdosni. Néha le is szopom, vagy kiverem magamnak....
Amúgy a korán kelés egy gyötrelem és nagyon utálom....
2021. máj. 18. 18:12
Szinte pont úgy, mint mindenki másnak, kivéve, hogy én ébresztem az ébresztőórákat. :-D
Kávé/klotyó/cigi, zuhany, időközben a számítógépek bekapcsolása; meló.
Reggeli már meló közben, mert azt időben el kell kezdeni...
2021. máj. 19. 03:38
Kapcsolódó kérdések: