Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tanácsoltok (többi lent)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok (többi lent)?

Figyelt kérdés

1. Nem próbáltam még pasival, most szeretném, de kicsit tartok is tőle, hogy megbánom, de nagyon érdekel a dolog, szeretném megpróbálni milyen. Hosszabb út volt nekem, hogy eljussak ide. Ti ezt hogy dolgoztátok fel lelkileg, vagy hogy készültetek fel az első ilyen jellegű találkára? Mit javasoltok? Nem fogom megbánni?

2. Ismerkedek egy nagyon normális, megbízhatónak tűnő 40-es sráccal, aki hetero kapcsolatban él. Viszont nem ismerem. Tetszik, jó lenne vele kipróbálni, viszont nem tudom, hogy eddig kivel, mit és hogy csinált. Kicsit tartok a betegségektől stb. Mit javasoltok? Ha hetero kapcoslatban él, akkor talán nem lehet gáz?

Köszi a válaszokat, tanácsokat!

2021. máj. 15. 18:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Értem, ne aggódj.

Elmondom neked, hogy próbálkoztam több, szingli emberrel is ismerkedni. Ez több hónapos dolog.

Tudod mi a tapasztalat?

Második mondat az volt, hogy mikor szopsz le? Tudod ez gázabb szerintem. Arról nem is beszélek, hogy külsőre sem tetszettek különösebben. Harmadrészt, mikor valaki feltesz egy kérdést, és még azt sem tudja, hogy oda kérdőjelet illik tenni. Na akkor elmegy a kedevm mindentől.

Ő sosem volt tolakodó, bunkó. Igen kapcsolatban van, ami nekem sem tetszik annyira, de messze ő a legnormálisabb. És nekem ez fontos.

2021. máj. 16. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
teljesen megértem, hogy sokaknál a színvonal nagyon alacsonyan van, számomra akkor sem ez lenne a megoldás, de ez a te magánügyed végülis, nem is kellene ebbe beleszóljak
2021. máj. 16. 11:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Mondom, engem is zavar valamennyire, de mint írtam messze ő tűnik a legjobb partnernek most.
2021. máj. 16. 11:41
 14/15 -remete- ***** válasza:
81%
Szerintem. Bisexhapsi vagyok. Egyet kell megértni a melegek zöme utálja a biszexeket. Mivel se ide se oda nem tartoznak. Jatszák az agyukat hogy így hüségesek meg úgy hűségesek. De közben a meleg monogám kapcsolatokban élők zőme egy allszent képmutatásban él. Vadász mikor léphet félre. Nincs semmi különbség a heteró és meleg kapcsolatban élők illetve a biszexek között. Képmutató bagázs. Ha ki akarod próbálni legyél bátor és tedd meg. Biszex ember nem jó érzelmi kötődésre ha mást is mond hazudik nmagának nem neked. Nem egy biszexet ismerek hidd el. Barátság extrákkal erre kell hajazni. Hátha összejön de nagy dolgot ne várj. Jót szexeltek és ennyi.
2021. máj. 18. 07:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Én semmit nem várok. Sem érzelmeket, sem kapcsolatot, sem kötődést.

Ki szeretném próbálni, tudjam, hogy ez milyen, ez a cél, nem más.

2021. máj. 18. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!