Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok (többi lent)?
1. Nem próbáltam még pasival, most szeretném, de kicsit tartok is tőle, hogy megbánom, de nagyon érdekel a dolog, szeretném megpróbálni milyen. Hosszabb út volt nekem, hogy eljussak ide. Ti ezt hogy dolgoztátok fel lelkileg, vagy hogy készültetek fel az első ilyen jellegű találkára? Mit javasoltok? Nem fogom megbánni?
2. Ismerkedek egy nagyon normális, megbízhatónak tűnő 40-es sráccal, aki hetero kapcsolatban él. Viszont nem ismerem. Tetszik, jó lenne vele kipróbálni, viszont nem tudom, hogy eddig kivel, mit és hogy csinált. Kicsit tartok a betegségektől stb. Mit javasoltok? Ha hetero kapcoslatban él, akkor talán nem lehet gáz?
Köszi a válaszokat, tanácsokat!
Értem, ne aggódj.
Elmondom neked, hogy próbálkoztam több, szingli emberrel is ismerkedni. Ez több hónapos dolog.
Tudod mi a tapasztalat?
Második mondat az volt, hogy mikor szopsz le? Tudod ez gázabb szerintem. Arról nem is beszélek, hogy külsőre sem tetszettek különösebben. Harmadrészt, mikor valaki feltesz egy kérdést, és még azt sem tudja, hogy oda kérdőjelet illik tenni. Na akkor elmegy a kedevm mindentől.
Ő sosem volt tolakodó, bunkó. Igen kapcsolatban van, ami nekem sem tetszik annyira, de messze ő a legnormálisabb. És nekem ez fontos.
Én semmit nem várok. Sem érzelmeket, sem kapcsolatot, sem kötődést.
Ki szeretném próbálni, tudjam, hogy ez milyen, ez a cél, nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!