Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tanácsoltok (többi lent)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok (többi lent)?

Figyelt kérdés

1. Nem próbáltam még pasival, most szeretném, de kicsit tartok is tőle, hogy megbánom, de nagyon érdekel a dolog, szeretném megpróbálni milyen. Hosszabb út volt nekem, hogy eljussak ide. Ti ezt hogy dolgoztátok fel lelkileg, vagy hogy készültetek fel az első ilyen jellegű találkára? Mit javasoltok? Nem fogom megbánni?

2. Ismerkedek egy nagyon normális, megbízhatónak tűnő 40-es sráccal, aki hetero kapcsolatban él. Viszont nem ismerem. Tetszik, jó lenne vele kipróbálni, viszont nem tudom, hogy eddig kivel, mit és hogy csinált. Kicsit tartok a betegségektől stb. Mit javasoltok? Ha hetero kapcoslatban él, akkor talán nem lehet gáz?

Köszi a válaszokat, tanácsokat!

2021. máj. 15. 18:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

A nem fogom megbanni kerdesre csak te tudod a választ, de ha vágysz rá, szerintem nem.

A 40-es nős pasival való dugás viszont szerintem nagyon gáz. Gáz az ő részéről és gáz a tiédről is, legalább neked legyen annyi tartásod, ha már az úri embernek nincs, hogy keresel olyat akit nem vár otthon az asszony meg a 3 gyerek az esti vacsinál.

2021. máj. 15. 19:44
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem bánnád meg ,de ahogy írta az előző az a gáz hogy heteró kapcsolatú pasival kezdenéd.nem az a gáz hogy negyvenes.....hanem hogy kapcsolatban van.
2021. máj. 15. 23:08
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

A hetero kapcsolat sem garancia semmire, hidd el.

Egyébként ezek a negyvenes hetero,illetve a világnak heteronak,jó férjnek, apának magukat mutató férfiak enyhén szólva problémásak. Állandó hazudozás és színészkedés az élete, helye nincs is ilyenre és kihasználja egy meleg srác helyzetét.

Úriembernek nem is nevezném, mert nemcsak másokat köp arcon, hanem saját magát is, max ezt nem érzékeli. Biztos jó lehet képmutató életet élni, de ez hosszabb távon nem éri meg.

Te pedig azt csinálsz amit akarsz, nyilván már el is döntötted.Akkor sem kérdeztél senkit, mikor elkezdtél vele ismerkedni.

Persze nem biztos,hogy lesz valami gond. Maga a szándék nem problémás, a vágyakat ki kell élni. De nem egy nőssel tenném, kocsiban, vagy bujkálva , mert normális helye tuti nem lesz. És hidd el, az első élmény nagyon fontos. Mert ha akkor valami nem okés, a Te lelked jegyzi ezt meg , ő meg vállvonogatva továbblép.

A tetszés nem elég. Nem minden a jóképűség, az izmok és az ígéretek.Mert abból aztán van elég.

2021. máj. 16. 05:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem nős, és nincs gyereke. Engem ez nem zavar, én is bi vagyok. Értelmes, normális és külsőre is bejön. Ez az ami vonz benne.
2021. máj. 16. 10:26
 5/15 A kérdező kommentje:
A nem nős alatt azt értem, hogy van párja (nő), de nem házasok.
2021. máj. 16. 10:28
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Akkor tulajdonképpen tök mindegy, mit írunk itt neked, ez el van már döntve
2021. máj. 16. 10:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tapasztalt, mivel nem voltam sose pasival semmilyen szinten. De érdekel, kipróbálnám. És inkább bi-vel próbálnám ki.

Nyilván engem is zavar hogy csaja van, de nekem is lehetne akár épp.

Én nem vagyok meleg, nem kapcsolatot keresek, csak szeretném kipróbálni. Ennyi a dolog. És lehet már az orálnál megállok, mert annyi elég.

2021. máj. 16. 10:50
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Mintha a biszexség azt jelentené, hogy csak nős férfival lehetnél, kapcsolat vagy bármi más komolyabb kizárva, mert az már bzis. És csodálkoztok, hogy ha se a heterók, se a melegek nem akarnak biszex férfival kezdeni. Persze akinek nem inge...
2021. máj. 16. 10:57
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem csak azt jelenti. De én se kapcsolatot nem akarok, sem semmi komolyat.

Azt hiszem a kategória is rossz, ahova feltettem a kérdést.

Ő is bi, én is. Ebben mi a gond?

2021. máj. 16. 11:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugy látom nem érted. Nem azzal van a gond, hogy te is bi ő is bi, hanem hogy 1, ő nem szingli, azaz ha veled lenne megcsalná a csajt. 2, ezzel pont azt a nézetet erősítítek, hogy egy biszexnek mindegy, csak lyuk legyen, a hűség és a felelősség távolról sem ismert tulajdonságok. Megintcsak, akinek nem inge, ne vegye magára
2021. máj. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!