Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » El tudsz élvezni kéz nélküli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudsz élvezni kéz nélküli szopástól?

Figyelt kérdés
Nekem sajna nem jött még össze. Igaz lehet a partner nem volt elég jó.:( Pedig mindegyik srác lelkes volt akivel megpróbáltam.

2021. máj. 14. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha tövig szop, akkor igen. (Nem feltétlen mélytorokra gondolok.)
2021. júl. 24. 01:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy túl sokat vered ki és a farkad hozzászokott a kézhez? Anno volt egy stresszes időszakom egyetem utolsó évében, amit ráadásul párommal távkapcsolatban csináltunk végig. Nyilván mivel ritkán találkoztunk, így maradt a saját magam elintézése és azt is eléggé túltoltam (kb. napi 3), mert stresszlevezetésképpen túl sokszor csináltam. Abban az időszakban volt, hogy amikor találkoztunk, akkor is alig tudtam elmenni csak szopástól.. aztán visszavettem a kiverések számából és visszaállt minden a rendes kerékvágásba és azóta ismét megy minden ahogy kell.
2021. júl. 24. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!