Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy kívánom a kukit, hogy bolondulok meg, már nem bírok magammal?
Eddig két tartós kapcsolatom volt (nem párhuzamosan :), egyikük sem volt szép, én sem vagyok az. De -hosszú keresés után- egymásra találtunk, és nagyon jól megvoltunk.
Más: pár éve szerettem a lovakat, volt is egy, akit nagyon kedveltem. Egyszer megláttam a fényképét, azon vettem észre, hogy tulajdonképpen elég aránytalan. De -mit tehettem volna- annyira kedves volt és szép volt a szeme. Ja, és "ő" is kedvelt engem. :)
Hát barátom elég gáz az élet felfogásod. Partnert akarsz, holott te magad sem vagy elégedett a testeddel.
Na mondom sorban.
Orvos, diéta, sport.
Napi 3 óra edzés után nem lesz kedved húzogatni a rudit, és arról elmélkedni mennyire is utálod magad.
Ha valami nem tetszik, tegyél érte. Ha meg lusta vagy, akkor mit csodálkozol?
Tudnád mennyi ilyen ember jön el hozzám. Bár most a COVID mizéria miatt kevesebben.
Tudnék egy sor tanácsot adni, hogy miként vágj bele abba, hogy nézz ki valahogy, de nem teszem. Mert 0 akarat erőt véltem felfedezni az irományaid után.
Üdv, egy személyi edző.
Komolyabb kapcsolatra te egyelőre alkalmatlan vagy.
Ha azt a kis húsdarabot majd meg tudod fegyelmezni,hogy ne vegye át az agyad szerepét,akkor talán próbálkozhatsz.
Aki komolyat keres, nem veled fog próbálkozni. Kinézethez ennek semmi köze.Ez csak beledumálás.
Sokkal rosszabb kinézetű melegek is élnek jó kapcsolatban,persze,ahhoz ezt - azt rendezni kell lelkileg.
Kerdező.
Hány éves vagy hány cm/kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!