Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korod óta tudod, hogy meleg/bi vagy és mikor kezdtél el ismerkedni ehhez képest?
Már 16 éves korom óta tudom, hogy bi vagyok.
Most 50 leszek.
A lányokat mindig bemutattam mindenkinek.
A fiúkat sose, csak olyan "jó barát" státuszban tüntettem fel őket.
Fontos, hogy átfedés sose volt.
Soha, senki sem tudta/tudja a családban, és az ismerősök közt, hogy két pályán játszom. És szeretném is, hogy ez így maradjon.
Most megint ilyen "vagy erre, vagy arra billen a mérleg" helyzet van. :)
Szélsőséges példa lesz, de őstinte... Óvodás korom óta vonzódom a fiúkhoz, 4-5 éves lehettem. Mivel családi segítség nem igazán volt, ezért fel tudtam dolgozni magamban, és kerestem is a kontaktust a fiú óvodástársaimmal - persze még a magam, akkori szintjén.
Ez általánosban is így ment.
Középiskola végére lettem képes a "tettek mezejére lépni", ekkor kezdtem ismerkedni fiúkkal.
Az lehet az oka, hogy gyerekkorom óta tudatos voltam, viszont a tudásom és a tapasztalataimég nem érték fel ezt a tudatosságot, és "utol kellett érnem magam". De azt mindigis tudtam hogy a fiúk vonzanak, és már óvodás koromban is maszturbáltam az asztal alatt... Persze akkor még nem jött belőle semmi. (Így órákon át lehetett "csinálni"...)
Csatlakozom az utolsóhoz, óvodás korom óta már eleve a fiúk felé érdeklődtem, és később sem volt másképpen. Sosem volt kérdés számomra, hogy milyen az irányultságom. Elég korán felfedeztem a fenekemet is, dugdostam bele dolgokat mikor “masztiztam”, ha azt már annak lehetett nevezni. Általánosban kezdtem ténylegesen ismerkedni, akkor kezdődött igazán az élet, jöttek az első igazi tapasztalatszerzések.
30/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!