Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány éves korod óta tudod,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korod óta tudod, hogy meleg/bi vagy és mikor kezdtél el ismerkedni ehhez képest?

Figyelt kérdés
Mi miatt nem ismerkedtél ha nem ismerkedtél?
2021. máj. 8. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
13 éves korom óta. 19 évesen kezdtem el ismerkedni és a szorongás miatt nem kezdtem el előbb.
2021. máj. 8. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 16 körül lehettem, amikor ráébredtem, hogy bi vagyok. Vagyis akkor még pontosan nem tudtam, ez később tisztult le bennem. Az utóbbi másfél évben próbálok ismerkedni, de elég visszafogott módon.
2021. máj. 8. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen már sejtettem, majd 15-re letisztult mikor leszopott egy srác. Aktívan 18 körül kezdtem ismerkedni mert akkor volt lehetőségem (saját gép) erre. Előtte csak mailbe próbáltam ismerkedni de elég nehéz feladat volt. Szóval tulajdonképpen 14 éves koromtól már ismerkedtem.
2021. máj. 8. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
12-13 körül már világos volt, hogy nem érdekelnek a lányok, olyan 14-nél már tudatosult, hogy a fiúk érdekelnek, de igazából úgy magamnak 17 éves korom körül vallottam be, addig úgy tabuként kezeltem ezt az egészet, magamba fojtottam. Nem volt nehéz, mert sosem voltam ismerkedős típus, inkább éltem a magam világát, tanultam, rajzoltam, csináltam amit szerettem, az ismerkedéstől régebben még kifejezetten féltem is, de nem az irányultságom miatt.. Nem tudom miért,lehet inkább csak magamnak éreztem gáznak, vagy nem is tudom, szóval csak nem rendeztem el magamban, pedig a családi, ismerősi közegem (nagyanyám és a külön élő apám kivételével) nem volt homofób már akkor sem. Most már teljesen elfogadtam, de nem reklámozom, mert nem látom értelmét. Anyám, tesóm meg vagy 2 közeli ismerősöm tudja rólam.
2021. máj. 8. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Már 16 éves korom óta tudom, hogy bi vagyok.

Most 50 leszek.

A lányokat mindig bemutattam mindenkinek.

A fiúkat sose, csak olyan "jó barát" státuszban tüntettem fel őket.

Fontos, hogy átfedés sose volt.

Soha, senki sem tudta/tudja a családban, és az ismerősök közt, hogy két pályán játszom. És szeretném is, hogy ez így maradjon.

Most megint ilyen "vagy erre, vagy arra billen a mérleg" helyzet van. :)

2021. máj. 8. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szélsőséges példa lesz, de őstinte... Óvodás korom óta vonzódom a fiúkhoz, 4-5 éves lehettem. Mivel családi segítség nem igazán volt, ezért fel tudtam dolgozni magamban, és kerestem is a kontaktust a fiú óvodástársaimmal - persze még a magam, akkori szintjén.

Ez általánosban is így ment.

Középiskola végére lettem képes a "tettek mezejére lépni", ekkor kezdtem ismerkedni fiúkkal.

Az lehet az oka, hogy gyerekkorom óta tudatos voltam, viszont a tudásom és a tapasztalataimég nem érték fel ezt a tudatosságot, és "utol kellett érnem magam". De azt mindigis tudtam hogy a fiúk vonzanak, és már óvodás koromban is maszturbáltam az asztal alatt... Persze akkor még nem jött belőle semmi. (Így órákon át lehetett "csinálni"...)

2021. máj. 9. 06:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az utolsóhoz, óvodás korom óta már eleve a fiúk felé érdeklődtem, és később sem volt másképpen. Sosem volt kérdés számomra, hogy milyen az irányultságom. Elég korán felfedeztem a fenekemet is, dugdostam bele dolgokat mikor “masztiztam”, ha azt már annak lehetett nevezni. Általánosban kezdtem ténylegesen ismerkedni, akkor kezdődött igazán az élet, jöttek az első igazi tapasztalatszerzések.

30/passzív

2021. máj. 9. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Én 12 éves korom óta tudom, de akkor még meg akartam változni, a környezetem hatása miatt és sokáig nem fogatdam el magam. Aztán 16 éves koromtól elkezdtem pár barátomnak coming outolni, és kb fél éve, 17 évesen kezdtem el ismerkedni.
2021. máj. 9. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!