Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha ismerkednétek egy pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkednétek egy pasival sokallnátok ha ennyire odafigyel magára?

Figyelt kérdés

hidratálókrém, arctisztító gél, szemkörnyékápoló, labello az ajkaira, testápoló az egész testére, télen barnítókrém hogy barnásabb legyen a bőre, szájvíz, közepesen elegáns parfüm

(+ nyilván sampon, tusfürdő stb ami "normális")

A fentiek már túlzásak?

Most pl megkaptam egypár barátomtól, hogy szerinte semmi műt nem érdemes magunkra tenni, mert akkor már nem is leszünk önmagunk. És elítéli az ilyet. Natúrnak kell lenni.

2021. ápr. 12. 17:43
A kérdező szavazást indított:
Ez már túlzás.
Inkább igényes. Elfogadható.
48 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Semmi kivetnivalo nem lenne szamomra ebben, hogy odafigyelsz az apoltsagra. A szakadt alsogatyas, honaljbuzos ferfiak peldat vehetnenek rolad.
2021. ápr. 12. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülnék neki hogy ennyire igényes az akivel ismerkedek. Semmi rossz nincs ebben. Talán annyi hogy a barnító krém befoghatja a ruháidat 😃.
2021. ápr. 12. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A barnítókrémen kívül nincs kifogásom, amennyiben pasis a pasi. Ha kb úgy néz ki mint egy nő full passzív akkor alapvetően nem kellene.
2021. ápr. 12. 17:47
 4/15 A kérdező kommentje:

1) A barnítókrém csak az arcomra és a nyakamra megy.

2) Full férfias a stílusom. Nem tudják azt se rólam, hogy meleg vagyok.

2021. ápr. 12. 17:49
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Hát én sikítva menekülnék. Nőként a felét sem csinálom... Valahogy egy férfiről más elképzeléseim vannak, de ez én vagyok. L.
2021. ápr. 12. 17:50
 6/15 anonim ***** válasza:
23%
Bocsi, benéztem a karegóriát. 5 vagyok
2021. ápr. 12. 17:50
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Testápolót,szájvizet,parfümöt én is használok,a barnító és az arcmasz meg ezek meg hát olyan,hogy ha a hordójának szüksége van rá hát kenje magát azzal is.

Semmi gond ezzel szerintem,sőt,ettől még senki sem lesz "lányosabb".

Az,hogy natúrnak lenni nem egyenlő azzal,hogy ha a testünknek szüksége van valami végett "külső eszközre",akkor azt nem igényeljük.

Ez az én véleményem. (:

2021. ápr. 12. 18:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlzás, de nyilván nem ítélem el. Nem az én világom ez. Persze legyen ápolt valaki, de azt lehet kevesebből is.
2021. ápr. 12. 18:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barnítókrémet kivéve az összes többi alap dolog, főleg a hidratálás és arctisztítás. Normalizálni kéne ezeknek a használatát, férfiaknál is, nemcsak nőknél, de persze csak a jó minőségű termékek esetében.
2021. ápr. 12. 18:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nekem is túlzás, de annyira nem, hogy ez akadályozzon meg bármit is ;)
2021. ápr. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!