Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha ismerkednétek egy pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkednétek egy pasival sokallnátok ha ennyire odafigyel magára?

Figyelt kérdés

hidratálókrém, arctisztító gél, szemkörnyékápoló, labello az ajkaira, testápoló az egész testére, télen barnítókrém hogy barnásabb legyen a bőre, szájvíz, közepesen elegáns parfüm

(+ nyilván sampon, tusfürdő stb ami "normális")

A fentiek már túlzásak?

Most pl megkaptam egypár barátomtól, hogy szerinte semmi műt nem érdemes magunkra tenni, mert akkor már nem is leszünk önmagunk. És elítéli az ilyet. Natúrnak kell lenni.

2021. ápr. 12. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Barnítókrémet leszámítva ezeket én is használom és szerintem nem gáz :)
2021. ápr. 13. 01:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A barnítókrém teljesen felesleges és egészségtelen is. Régen én is használtam mindenféle arckrémeket, testápolókat stb, de ma már megoldok mindent kátrányos szappannal meg egy krémdezodorral. Ha száraz a szám kókuszolajat rá oszt csá. Ha te ezektöl érzed magad jól, nem kell másra hallgatni. 29/f
2021. ápr. 13. 09:17
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem sok szerintem.
2021. ápr. 13. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
11%
Ha valaki pszichológiailag fiúból van, garantálom neked, hogy nem tudja, mit jelentenek ezek a szavak, és nem is fog nekiállni, hogy megtanulja, mert rohadtul nem lenne képes egy másodpercet sem ilyeneken agyalni. Kérdésre válaszolva: nem, nem sokallom, mivel én csakis feminim fiúkban gondolkozok, tehát bele szoktam ütközni az efféle piperészkedésbe, a probléma abból adódna, ha utána nekiállna feszíteni, hogy ő aztán csakazértis férfi, mert az az, ami nekem szavak szintjén sem hiányzik...
2021. ápr. 14. 11:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
4: A 2) ponton besírt/besípolt a bennem élő “gaydar”😆.
2022. dec. 17. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!