Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, szerintetek ők jóképűek?
Ezek mind különbözőek :)
Hogy lehet, hogy ilyen egyformának látod őket? Én csak a nőket szoktam egyformának látni :D
Kiket keversz? (hanyasokat?)
Ne mondd már :D
#5 jóval fiatalabb, mint #4, egy 4-5 évvel biztosan, és az egész arcberendezése #5-nek jóval maszkulinabb, míg #4 szeme, szemöldöke jóval nőiesebb.
#5 számomra konkrétan szuper jóképű kategória, míg #4 nem igazán tetszik, az az igazság.
#2 és #4?
már komolyan, kezdelek trollnak hinni :D
hiszen #2 bőven 30 fölött jár, míg #4 25-30 körüli.
#2 szeme kék, #4-é barna
#2 arcszőrzete, szemöldöke gyér, kicsit azt az érzést kelti, hogy nincs rendben a hormonháztartása, vagy az egészsége gyenge, kicsit amolyan levitézlett az összhatása emiatt
#4 ezzel szemben erőteljes arcszőrzettel és vastag szemöldökkel rendelkezik, ereje teljében levő fiatal férfi benyomását kelti.
#2 határozottan a legnőiesebb, legtörékenyebb az öt közül, miközben #4 jóval férfiasabb nála, még akkor is, ha nem ő a legférfiasabb
Bakker, most vagy nekem van szokatlanul éles szemem a pasikhoz, vagy Neked tompa. :D
ja, és ezeket nem úgy írom, hogy előttem vannak a képek, ez mind egy pillantás alatt tudatosul bennem :D
azt hittem a nők és a melegek mind így működnek, ha férfiakról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!