Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha kibírja hogy 24 órán át...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kibírja hogy 24 órán át egyáltalán nem keres, akkor mennyire számítok neki?

Figyelt kérdés
Általános véleményfelmérés. Ha ismerkedsz egy pasival és úgy érzed szimpatikus, bejön, már többször találkoztatok de mégis akarsz vele többet, akkor megteszed hogy akár 1-2 napig egyáltalán nem írsz neki, nem érdeklődsz felőle?

2021. máj. 7. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire nem számítasz neki.
2021. máj. 7. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarok valakit

Minden nap zaklatom.

2021. máj. 7. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy "nem zavarok?" beleférhetne tőle, de tény hogy nem kell a másikat megfojtani mert emiatt van sok rövid kapcsolat.
2021. máj. 7. 22:10
 4/13 A kérdező kommentje:
2-es: én is így érzem. Viszont azt nem akarom hogy elkezdek megszeretni valakit aki nem igazán törődik velem.
2021. máj. 7. 22:31
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudtok valakit, aki képes lenne rendesen megszopatni és jól megdugni?
2021. máj. 7. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha valaki akar valamit, főleg az elején, akkor kb egész nap írogat. Szerintem ez nem jó jel.
2021. máj. 7. 22:45
 7/13 A kérdező kommentje:
1 hónapja ismerjük egymást.
2021. máj. 7. 22:55
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, de engem kifejezetten idegesít egy idő után, ha valaki minden nap írogat. Sőt naponta sokszor.
2021. máj. 7. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is most így érzem magam. Van egy srác aki tetszik, viszonylag sokat beszélünk, szokott keresni. Viszont ezen a héten több nap is amikor írtam neki egy-egy szóval válaszolt. Gondoltam oké akkor nem zavarom, akkor megint elkezdett írni. Ma én írtam neki, de megint leszart. Én most nem írok neki, lehet tényleg elfoglalt, csak bennem is bennem van hogy mindenkinek arra van ideje amire szeretne. Kicsit faj ebbe belegondolni, de túlgondolni sem akarom, alakul ahogy alakul. Csak ne lennék fülig belezúgva :D
2021. máj. 7. 23:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 hónapja ismeritek egymást már jobban kéne ismerned. Nem mindenki ilyen írogatós típus. De az is lehet hogy nem számítasz neki. Beszéljétek meg, mi nem tudhatjuk.
2021. máj. 7. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!