Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri üveges számítógépháznál...

Megéri üveges számítógépháznál rgb világításos tápot ventilátort stb-t venni? egyáltalán megéri üveges házat venni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 09:48
A kérdező szavazást indított:
megéri
nem éri
nemtom azt sé túdóm míjen ívet irunk!!!4!4!!!
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudjuk hogy neked megéri-e.

Valószínűleg ha megérné, nem kínlódnál vele ennyit, hanem megvennéd szép csöndben.

2021. máj. 7. 09:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem, abszolút felesleges dolognak tartom
2021. máj. 7. 09:56
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 csak nemtudom hogy nézne ki a belseje. zavaró lenne e, hogy látom az alkatrészeket. És 1 db házat sem találtam, ahol nem üveges és nincs rajta dvd írónak hely. mivel az nem kell és az zavaróbb lenne, hogy ott üres a hely. Mert egyből megvenném lenne 20 k is.
2021. máj. 7. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha van rgb a házban akkor az 10-20 fps pluszban! :D
2021. máj. 7. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában sok fiatal szereti a giccses világító cuccokat. Én nem! Ne lehessen belátni, ne világítson mint egy karácsonyfa. Nem vásári kirakat ez.
2021. máj. 7. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A táp általában zárt részen van, így azt kivilágítani semmi értelme.
2021. máj. 7. 10:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön az rgb, de nem raknam tele vele a gépet. Sima zalman z11 neo dobozom van, alaplap rgbs meg egy ventilator kéken világit azt ennyi. Ha neked van felesleges pénzed/ennyire szeretnél venni 6ezer forintos ventilatorokat akkor vegyél. Ez csakis rajtad áll. Nálam a szavazat a nem, az ára végett.
2021. máj. 7. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, hogy látom benne az alkatrészeket :) Bár most úgy raktam a gépet, hogy a fal felé néz az üveges része :D

Én RGB-s cuccokat vettem bele, ami kompatibilis az alaplapommal, így rengetegféle opciót tudok beállítani, és nem csak a csillámpónis villogást, hanem a kedvenc színemet, vagy akár funkciót is adhatok neki, például, most a GPU hőmérséklete alapján változik a színe a gépnek ;) (jó tudom nem életbevágó funkció, mielőtt még....) Ha pedig megunod ki is lehet kapcsolni a világítást. ;)

2021. máj. 9. 08:01
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 nekem is pont ez a 2. problémám, hogy ha üveges is a gépház az mindig bal oldalra néz de olyan a fülesem, hogy bal oldalt van a kábel és úgy összekabajodok (pl a mostani gépemmel is így van)
2021. máj. 9. 11:32
 10/11 anonim ***** válasza:
34%
A por jól fog mutatni benne díszkivilágítással.
2021. máj. 9. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!