Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Demiszexuálisként hogy döntsem el valakiből barát lesz-e vagy több?
Képről max szimpátiát tudok érezni.
Nekem a szexuális vonzalomhoz az kell, hogy jobban megismerjük egymást mint ember.
Viszont így nem egyszerű ismerkedni.
Találkozz vele. :) Nem kell sokáig húzni a találkát. Én sem szeretem, mert úgy is a valóság számít. Igazából én rájöttem már, hogy a képek semmit sem jelentenek. Bárki bármit mutathat magából a képeken, ami nem a valóságot tükrözi. Illetve a mimikáit, hangját nem tudod megállapítani a képekről. Szóval hiába tetszik valaki, ha jelemmre nem jön be.
Ezért tanácsolom azt, hogy találkozz velük. Aki szimpatikus és te is látod rajta ezt kölcsönösen, ott kialakulnak hamarabb az érzelmek.
Képről amúgy tényleg nem sok minden jön le.
Nem csak nálad, de a melegeknél, a heteroknál a leszbikusoknál, egyszóval mindenkinél a személyes találkozó dönt.
Képről mindenki max szimpátiát érez, ahhoz, hogy megvan-e a kémia az összhang az személyesen derül ki.
Beszélgess vele 1-2 napot, aztán el kell hívni meginni valamit közösen, vagy leülni egy parban beszélgetni vagy sétálni.
A találkozó nem kötelez semmire, sem szexre sem kapcsolatra.
De egy félórás személyes találkozóból több minden lejön, mintha leveleznél vele hetekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!