Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb korban mik a kilátások fiatalabb srácoknál?
Ha idős leszel, akkor miért szexi srácokra fogsz hajtani ?
Ők a világ közepe, vagy miért ?
Az 1--esnek igaza van, rengeteg az olyan,aki idősebbekre bukik.
Pont próbáltam ismerkedni egy 39 éves, normális férfivel. Aztán kibökte,hogy az előző barátja egy hetven felé közeledő,kövér, domináns férfi volt.
Akkor keress magadnak olyat , mondtam és ennyi is volt.
Biztos mindenki megtalálja,akit keres. Bár kezdem azt hinni, hogy az átlag kinézetű, normál szexuális igényűek lassan lehúzhatják magukat....
Hát a 2-es kommentelő nagyon megkeseredett. Gondolom várja a sült galambot, de semmiben nem hajlandó alkalmazkodni, stb. Szomorú, mert ez idős korára se fog változni.
Ez a behisztizős szöveg:
"Akkor keress magadnak olyat , mondtam és ennyi is volt."
Szerintem az hogy egy ember hogy zár le egy ismerkedést bemutatja az embert is. Azért mert nem passzolnak a vágyak lehet normálisan is elköszönni. De mindegy.
Amúgy én is tartok ettől, mert szeretném később is élvezni a szexet. És kétlem, hogy 50 éves koromra szexinek látom majd a korombelieket. :(
Köztük én is szivesen fogom a bokámat érte
19p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!