Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meleg vagyok ha szeretem a citromos sört?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy buzzi aki citromos sört iszik. Ez igaz? Én szeretem, lehet bennem is van homó hajlam?2021. ápr. 30. 23:09
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
58 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ez most komoly?!
Nem az ital határozza meg a szexuális orientációdat..... Én is szeretem a citromos sört, mégsem vonzódom a saját nememhez.
2/9 anonim válasza:
Ha ezen gondolkodsz akkor biztos hogy az vagy, egy heteronak ez eszébe se jut, csak azért mert valaki mond valamit..
3/9 anonim válasza:
Pöttyös az inged, b.zi-e vagy? Piros a cipőd, b.zi-e vagy? és így tovább...
https://www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0
pont azt figurázza ki, hogy ettől nem lesz senki meleg.
4/9 anonim válasza:
Én azt szeretem és meleg vagyok...szóval😄
5/9 anonim válasza:
Aki ilyesmiken gondolkodik, annak nem a melegséggel van problémája!
6/9 anonim válasza:
Előttem szóló: Miért nem mondod ki: agybaj nagybaj! 😂
7/9 anonim válasza:
Nem szeretem a citromos sört. De meleg vagyok. 😋
8/9 anonim válasza:
Én olyat hallottam hogy aki kólát iszik az a bu zi
9/9 anonim válasza:
egyértelmű... az ital nagy mértékben befolyásolja a szexuális orientációdat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!