Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lehet? Hogy kérdezek rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lehet? Hogy kérdezek rá meleg e?

Figyelt kérdés
Van egy srác az egyik üzletbe (eladó ként dolgozik), és az egyik nap folyamotosan rám nézet (kb 2 hete), aztán rá néztem és egymás szemébe néztünk, hosszú ideig. A gyomrom éreztem ezt a csiklandozzó érzést. De egyikünk sem nézett el hosszú ideig, aztán még párszor voltam abba a üzletbe és szerencsém volt rá, viszont nem nála fizettem, de minden alkalommal egymásra néztünk. Sohasem fizettem nála, kivéve 1 alkalmat, a mait. Ma mentem fizetni és pont le lett cserélve a egyik nő a kasszából erre a srácra, és egymásra néztünk, aztán elnéztünk, aztán ő le vette a maszkját hogy igyon és vissza tette. Lassan ment a sor, és láttam rajta h minnél közelebb vagyok hozzá annál idegesebb, aztán próbált mással foglalkozni nem velem, egyszerűbből fel kapta a telefont és valakinek próbált hívni (ez akkor történt amikor egy nő volt előttem a sorba) aztán én kerültem sorra és fogalmam sem volt hogy hogyan köszönjek mert többnyire akit nem ismerek azt magázom, szóval magáztatam őt, de ő nem köszönt és nem is beszélt semmit. Nem értem hogy most mi volt ezzel a szándéka, meleg vagy sem. Vagy nem értem. Azt tudom hogy tegeznem kellett volna, viszont én úgy tanultam hogy az tiszteletlenség ha előtte nem beszélted meg a személyel, elegé kínos hogy magázva köszöntem neki. Meleg lehet vagy nem. Mert most már teljesen össze vagyok zavarodva, esetleg hogy kérdezhetnék rá hogy meleg e.

2021. ápr. 30. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mire a végére értem, én is osszezavarodtam nem csak te.

De ennyibol nem lehet leszurni, hogy meleg-e, vagy sem

2021. ápr. 30. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy az, lehet, hogy nem. Az is lehet, hogy szorong, stb. Nagyon sok oka lehet. Azt, hogy nem köszönt az lehet bunkóság, de lehet szorongás is. Ahogyan leírtad a viselkedését, inkább az utóbbire tippelnék. Hát kérdezz rá munka után. Esti műszaknál a legkönnyebb gondolom, mert zárás után vagy előtt picivel szokás haza menni.
2021. ápr. 30. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bejössz neki.
2021. ápr. 30. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond a bolt címét és elmegyek
2021. máj. 1. 06:32
 5/9 -remete- ***** válasza:
100%
:) tetszel neki. Nincs ezzel semmi baj. Kitudja mit látott benned. Próbálj meg a közösségi oldalakon ráakadni. Illetve planet romeón tedd a lakhelyed a boltra és várj hatha egyszer rá kattintasz.
2021. máj. 1. 09:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, lehet valamelyik nap majd megpróbálok rákérdezni munkája után.
2021. máj. 2. 01:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
hát figyu, 2 lehetőséged van. az egyik hogy találgatsz ami mindig két esélyes vagy megfogod magad és megkérdezed hogy lenne-e kedve csinálni vmit vmikor közösen. kérdezd meg akkor amikor nincsenek sokan körülöttetek vagy ha téged nem zavar, szard le hogy ki hallja vagy ki nem. amit még megtehetsz, hogy már előre megírsz egy cetlit. leírod benne amit szeretnél és odaadod neki. fordított esetben, ha én kapnék egy cetlit, nekem bejönne a dolog. ha neked tetszik haver, akkor lépj, ne találgass és kajak szard le ki mit gondol. tedd meg amit akarsz mert csak azt fogod megbánni ha nem teszed meg.
2021. máj. 2. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7-es, nagyon egyetértek!😉😁
2021. máj. 2. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
😀#8 háát, a helyzet logikailag adja magát (7-es)
2021. máj. 2. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!