Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha nála jön ki a match Tinder-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nála jön ki a match Tinder-en de nem ír semmit akkor nem is kellek neki?

Figyelt kérdés

Vagy ilyenkor kinek kell írnia?

24/F/meleg

2021. ápr. 27. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Nem érdeklődik.
Nem biztos. / Nincs rá szabály ki írjon először.
18 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá te. Lehet, hogy nem kezdeményező. Én sem szoktam az lenni, de nem vagy jós. Szóval próba, cseresznye!
2021. ápr. 27. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt soha nem fogom megérteni, hogyha valakinek a kezében van a telefon,jobbra húz valakit, és látja hogy match van, akkor miért nem képes írni.
2021. ápr. 28. 06:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha én ebben a helyzetben lennék, akkor ha nálam jön ki a match én írnék, ha nála, akkor várnám, hogy ő írjon. Legfeljebb ha nagyon bejön akkor írnék rá.

Bár tudod sokan úgy vannak ezzel tudat alatt, hogy addig vonzó számukra valaki, amíg elérhetetlennek tűnik. Ahogy már látja, hogy neki is bejössz már annyira nem érdeklődik irántad. De persze az is lehet, hogy csak szimplán talált valaki mást.

2021. ápr. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!