Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti milyen viszonyban vagytok a nőkkel?
Ez sokkal inkább emberfüggő.
Én mindenkinek megadom a tiszteletet addig amíg azt én is megkapom.
Én mondjuk a nőkkel sokkal jobban megértem magam, mármint lelki szinten.
A nőknek más számít mint a sablon férfinak.
Szerintem a melegek, attól még mert férfiba szerelmesek, nem utálják a nőket. Mindössze csak annyi, hogy máshogy viselkednek velük, mint a heterok, de nem gyűlölik.
16/F, hetero
Ez itt Luxemburg miniszterelnöke - aki nyíltan homkszexuális - és az egyik női minisztere. Ezek szerint Xavier Bettel annak ellenére, hogy meleg, jó barátságban van nőkkel is.
Ez egyén függő. Van aki fiúkkal barátkozik, mert nyilván nem vonzódik mindegyikhez. És van aki lányokkal, mert hasonló a lelki világa, meg mert ha fiúkkal barátkozna az olyan lenne, mint heteroknál a fiú-lany barátság, ami sokak szerint nincs.
Én egy meleget ismerek, ő lányokkal barátkozik, de van leszbikus ismerősöm is, aki szintén lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!