Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg fiúk! Alkalmi partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg fiúk! Alkalmi partnert keresnétek az első szexre?

Figyelt kérdés
Tehát ha csak kipróbálnátok milyen egy fiút megdugni pl akkor arra alkalmit érdemes keresni vagy inkább komolyabbat?
2021. ápr. 25. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az a tapasztalatom, ha passzív első alkalom, akkor jobb olyat keresni, akiben megbízol, aki figyel rád.

Aktív első, hamar fogsz olyan passzív srácot találni, aki nem fosik ismeretlenekkel dugni.

2021. ápr. 25. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Azt nem tudom milyet érdemes. Én pasival nem tudnék együtt élni, kizárólag szexuális értelemben izgatna egy pasi, szóval ilyen szempontból egyértelmű az alkalmi partner. Viszont ismeretlen sráccal nem próbálnék ki semmit :D

Nem tudom mi a jó megoldás, jelenleg nem akarok semmit sem kipróbálni pasival, szóval nem is rágódok ezen.

Ha egyszer eljutok odáig hogy ki akarom próbálni, akkor passzív szerepet szeretnék, és inkább bdsm témában, ahol még fontosabb a bizalom. Valószínű a "barátság extrákkal" helyzet illene hozzá a legjobban, olyan ember akit ismerek, akiben megbízok, de nem vagyunk együtt. Persze ez egyénenként változó, mindenkinek más a tökéletes.

21/f

2021. ápr. 25. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Engem is az aktív szerep izgat. Nekem csak szexhaver kellene. Nem akarok kapcsolatot. Csak izgat kipróbálni.
2021. ápr. 25. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Én alkalmit próbálok keresni rá, biszex vagyok, de fiúkkal csak haverság extrákkal izgat.
2021. ápr. 25. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Én olyat keresnék akinek szintén az lesz az első, ha bénázunk akkor együtt bénázzunk :)
2021. ápr. 25. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
Én passzív Győri srác vagyok dugni még csak kétszer dugtak de szopni szeretek
2021. máj. 1. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!