Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Önimádó lehet az ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önimádó lehet az ilyen?

Figyelt kérdés
30 éves homoszexuális férfi vagyok. Egy társkeresőn megismertem egy kedves férfit, 2 hete minden nap beszélgetünk, webkamerázunk. Ami viszont feltűnt az az, hogy szexben nagyon túlfűtött és magamutogató. A farkát lengeti nekem a kamerában, önkielégít, és mintha a farkára nagyon büszke lenne. Engem meg ez az egész finoman szólva taszít. Próbált rávenni hogy mutassam meg a felsőtestem meztelenül a kamerába, aztán hogy simogassam magam, toljam le az alsónadrágom, mutassam meg a farkam. Miközben ezt kéri, kiveri magának, és élvezettel büszkén mutogatja magát. Én meg nem vagyok képes ilyesmikre. Nem csak a szex a témája, mert romantikus, kedves, de ha webkamerán keresztül beszélgetünk, akkor minden alkalommal azokat teszi amiket írtam. Szerelmes önmagába, önimádó?
2021. ápr. 25. 10:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem is elég taszítónak hangzik. Valószínűleg nem is lenne képes mélyebb, hosszútávú kapcsolat kialakítására. A hűségről meg ne is beszéljünk jelen esetben.
2021. ápr. 25. 10:48
 2/20 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy ő eddig csak szexcsetelt de kamera előtt sosem verte ki. Engem meg ahogy meglát, már áll neki.
2021. ápr. 25. 10:50
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen magabiztosan lóbálja szerintem nem először csinálja. Elég gátlástalannak tűnik. Nem szimpi egyáltalán.
2021. ápr. 25. 10:52
 4/20 anonim ***** válasza:
90%

Lehet azért csinálja, mert azt hiszi téged izgat ha látod a farkát.

Beszéljetek, a kommunikáció mindennek az alapja. Ha meg eltérő igényeinek vannak, akkor úgyis találsz mást.

2021. ápr. 25. 10:55
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen. Nekem is volt olyan érzésem, hogy "rutinos" ezen a téren, engem meg rá akarna venni dolgokra. Volt már kapcsolatom ott is volt kívánás rendesen, de ilyen hogy ahogy meglát, már utána kb 2 perccel a gatyájában matat közben meg néz (én meg ülök ruhában, és beszélek bármiről) és veri magának... ilyen még nem volt.
2021. ápr. 25. 10:55
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, nálam leszerepelt az ilyen. Mondjuk ha már együtt voltunk egy párszor és jól ismerjük egymást oké, de így nagyon gáz a pasi.
2021. ápr. 25. 11:00
 7/20 A kérdező kommentje:
Nekem is az. Sajnálom, mert ezt leszámítva normális, de ezen a területen nekem abnormális.
2021. ápr. 25. 11:04
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Valúszínűleg megjátsza magát egyébként is. Ha komolyak lennének a szándékai, akkor nem tenne ilyet. Ebben ő már gyakorlott. Kitapasztalta, hogy mit kell mondani embertípusoknak, hogy megfogja vele a másikat("romantikus, kedves"). Ezt alkalmazza, amíg megnem kap, aztán félredob. Vagy kihasznál, amíg csak tud. Szóval egyáltalán nem biztos még az sem, hogy kedves és romantikus. Lehet, hogy csak megjátsza magát, hogy megszerezzen. Sok ilyen elmebeteg van, érdemes vigyázni.
2021. ápr. 25. 11:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom több időre elmegy itthonról simán kiverjuk kamerába, ha mindketten úgy érezzük, hogy szükség van rá, meg hangulat.

Viszont ismeretlenül.. ez baromi gáz, főleg hogy te meg beszélgetnél vele. Az is simán lehet hogy ez a kedves vagyok, jofej vagyok dolog is csak kamu.

2021. ápr. 25. 11:16
 10/20 A kérdező kommentje:
8-as igen, van bennem is egy ilyen érzés. Találkozni is akart már velem. (Másik városban élünk, több 100 kmre egymástól.) Hogyan tudnám kideríteni, hogyan tudnék rájönni arra, hogy mit is akar igazán?
2021. ápr. 25. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!